نماینده سوریه در سازمان ملل فاش کرد؛ رابطه معافیت‌های تحریمی آمریکا و گروه‌های تروریستی

يکشنبه 21 ارديبهشت 1399
08:35
نماینده سوریه در سازمان ملل فاش کرد؛ رابطه معافیت‌های تحریمی آمریکا و گروه‌های تروریستی نماینده سوریه در سازمان ملل متحد فاش کرد، کمک هایی که به عنوان بخشی از معافیت های تحریمی آمریکا ارائه می شوند، تنها از گروه های تروریستی مستقر در شمال غرب و شمال شرق این کشور حمایت می کند.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش اسپوتنیک، بشار جعفری نماینده دولت سوریه در سازمان ملل متحد به صراحت اعلام کرده که تحریم های اِعمالی آمریکا علیه دمشق، دولت سوریه را در بحبوجه شیوع بیماری همه گیر کرونا از ارائه مراقبت های پزشکی کافی به شهروندان سوری باز می دارد و در مقابل کمکهایی که به عنوان بخشی از معافیتهای تحریمی از سوی آمریکا ارائه می شوند، تنها از گروه های تروریستی در شمال سوریه پیشتیبانی می کنند.

وی در جریان یک سمینار آنلاین (وبینار) از طریق شبکه یوتیوب گفت که «تداوم این تدابیر تنبیهی و غیرقانونی با هدف تضعیف توان بخش درمانی دولتی و خصوصی در سوریه جهت وارد کردن داروها و تجهیزات درمانی است که از طریق اعمال تدابیر قهری یکجانبه علیه بخش بانکی سوریه به ویژه در حوزه نقل و انتقال از طریق بانک خارجی صورت می گیرد».

این نماینده سوریه در سازمان ملل در ادامه افزود که شرکتهای خارجی از امضای قرارداد با مؤسسات درمانی سوریه خودداری می کنند زیرا بیم آن دارند که هدف این تحریم ها قرار گیرند.

بشار جعفری همچنین تأکید کرد که تمام معافیت هایی که دولت ایالات متحده بر این تحریم ها قائل شده است، تنها کمک هایی است که از گروه های تروریستی [در شمال سوریه] پشتیبانی می کند.

جعفری همچنین خاطرنشان کرد که دولت آمریکا اجازه ارسال کمک های بشردوستانه ای را صادر می کند که به گفته این نماینده سوریه شامل ارسال تسلیحات، تنها برای گروه های تروریستی در شمال غرب و شمال شرق سوریه می شود.

این در حالی است که در ماه آوریل، دفتر کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل (OHCHR) اعلام کرد که کارشناسان حقوق بشری از دولت ایالات متحده خواسته اند تا برای تضمین عملکرد بدون مانع و تأخیر زنجیره تأمین محصولات پزشکی در جریان همه گیری بیماری کرونا، تحریم های اقتصادی علیه چندین کشور جهان را لغو نماید؛ درخواستی که مقامات آمریکا آشکارا آن را نادیده گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران