سنتکام: نیروی دریایی آمریکا نزدیک سواحل لبنان مستقر است

دوشنبه 27 مرداد 1399
20:27
سنتکام: نیروی دریایی آمریکا نزدیک سواحل لبنان مستقر است فرماندهی نیروی دریایی در ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) روز دوشنبه اعلام کرد نیروی دریایی این کشور در فاصله نه چندان دور از ساحل لبنان مستقر است و در آن منطقه به فعالیت های خود ادامه می دهد.

العالم - لبنان

به گزارش شبکه خبری اسکای‌نیوز، فرماندهی سنتکام همچنین اعلام کرد: ارتش لبنان برای بازسازی پایگاه دریایی لبنان در بندر بیروت، از این فرماندهی درخواست کمک کرده است.

پیشتر نیز مقامات آمریکایی از پیوستن «اداره تحقیقات فدرال» (اف.بی.آی) به تحقیقات در مورد انفجار بندر بیروت خبر داده بودند.

به دنبال وقوع آتش‌سوزی گسترده‌ ۱۴مرداد در یکی از انبارهای مواد انفجاری واقع در بندر بیروت، انفجار مهیبی در انبارهای مجاور حاوی نیترات آمونیوم رخ داد.

این حادثه تاکنون ۱۷۷ کشته و بیش از هفت هزار زخمی بر جا گذاشته و ده‌ها نفر نیز مفقود شده‌اند.

این حادثه، صدمات شدیدی به ساختمان‌ها و اموال دولتی و خصوصی در محل انفجار وارد کرد و طبق اعلام میشل عون برآوردهای اولیه از میزان خسارات وارده به لبنان در اثر انفجار بندر بیروت بیش از ۱۵ میلیارد دلار است.

این در حالی است که رئیس جمهوری لبنان نیز در سخنانی گفت که تمام فرضیه‌ها درباره علت انفجار بندر بیروت همچنان پابرجاست و تحقیقات خیلی سریعتر از آنچه انتظار می‌رفت، به پایان نمی‌رسد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود