90 دقیقه توهین و بی احترامی ... از مناظره بایدن و ترامپ چه انتظاری دارید؟

چهارشنبه 9 مهر 1399
18:12
90 دقیقه توهین و بی احترامی ... از مناظره بایدن و ترامپ چه انتظاری دارید؟ روزنامه نیوریورک تایمز مناظره انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق را " دعوای زشت" توصیف و روزنامه "واشنگتن پست" آن را بدترین مناظره در تاریخ آمریکا به شمار آورد.

العالم_کشکول

اولین مناظره بایدن-ترامپ، 90 دقیقه توهین های شخصی و اعتراض، که توهین جدی به ملت آمریکا بود.

کارشناسان و خبرنگاران آمریکای گفتند این مناظره بدترین مناظره در تاریخ آمریکا بوده و در واقع مناظره نبود بلکه یک رسوایی محض بود و شخص ترامپ را مورد سرزنش قرار دادند زیرا که مرتب به میان صحبت های بایدن می آمدم و به رقیب خود اجازه صحبت نمی داد.

1

مجری برنامه آقای والاس تلاش می کرد که ترامپ را از صحبت باز دارد زیرا که وی در حین صحبت‌های بایدن توضیح و انتقاد می کرد و به رقیب اجازه صحبت و جواب نمی داد، شهروندان آمریکایی تعداد دفعات که ترامپ به میان صحبت بایدن آمده و والاس وی را ساکت کرده را شمردند، 76 مرتبه این اتفاق افتاده بود اما بایدن فقط 15 مرتبه دست به این کار زده است.

پس از پایان مناظره ترامپ عکسی را در حساب شخصی خود در توئیتر منتشر کرد که در این عکس ترامپ والاس مجری "فاکس نیوز" و "بایدن" را رقیب خود می داند نه فقط نامزد دموکراسی.

20 دقیقه پس از شروع برنامه ی مناظره و در حین صحبت در زمینه دادگاه عالی آمریکا، بایدن از ترامپ که مرتب به میان صحبت هایش می آمد عصبی شد و به وی گفت: "خفه‌شو" . و وقتی والاس مجری برنامه سعی کرد به موضوع بعدی منتقل شود بایدن با تمسخر گفت: واقعا عجب بخش سازنده ای بود، این طور بود؟ و خطاب به ترامپ گفت: به پارس خود ادامه بده".

1

اما پس از این مناظره که آمریکا ی ها را نا امید کرد و آن را رسوایی بزرگ و فاجعه توصیف کردند ، پاسخ به سوال اینکه ترامپ پیروز می شود یا بایدن سخت شده زیرا که شهروندان آمریکای قرار است به دو نامزد نپخته ی 70 ساله رای دهند .

2

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم