کشته شدن یک معترض در تظاهرات مخالفان نتانیاهو

يکشنبه 16 آذر 1399
04:19
کشته شدن یک معترض در تظاهرات مخالفان نتانیاهو یک نفر از معترضان به سیاست‌ها و عملکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در جریان تظاهرات علیه وی در شهر تل‌آویو، کشته شد.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه از کشته شدن یکی از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم خبر دادند.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، این معترض ۸۲ ساله که «درُر سوفر» نام دارد در جریان تظاهرات توسط یک خودرو متعلق به طرفداران نتانیاهو مورد اصابت قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

بر این اساس، معترض کشته‌شده پدر «آدی سوفر ثانی» مدیر شعبه شرکت فیسبوک در فلسطین اشغالی است که شامگاه شنبه در منطقه «کریات اُنو» واقع در شهر تل‌آویو به جمع تظاهرات‌کنندگان علیه نتانیاهو پیوسته بود.

وبگاه عبری‌زبان «واللا» نیز در این باره نوشت، خانواده سوفر با صدور بیانیه‌ای بعد از کشته‌شدن وی گفتند که او هر هفته در تظاهرات علیه نتانیاهو شرکت کرده بود.

راننده خودرویی که به این معترض ضد نتانیاهو برخورد کرده بود، یک زن جوان است که اکنون بازداشت شده و تحت بازجویی پلیس قرار دارد.

هزاران نفر از تظاهرات‌کنندگان نسبت به سیاست‌ها و عملکرد ضعیف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه برای ۲۴مین هفته پیاپی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی به خیابان‌ها آمده و خواستار کنار رفتن وی از قدرت شدند.

این در حالی است که در پی بالاگرفتن اختلافات درون کابینه تل‌آویو، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم برگزاری چهارمین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی دو سال اخیر را امری حتمی دانست.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند