خبر فوری:

بازداشت شماری فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

يکشنبه 14 دی 1399
18:57
بازداشت شماری فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته با حمله به مناطق مختلف کرانه باختری ضمن شلیک گاز اشک آور و بمب‌های صوتی به سمت ده‌ها فلسطینی، شماری فلسطینی از جمله چند کودک را بازداشت کردند.

العالم _ فلسطین اشغالی

رژیم اشغالگر با حملات جدید خود به مناطق مختلف کرانه باختری، شماری دیگر از شهروندان فلسطینی از جمله چند کودک را بازداشت کردند.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نظامیان اشغالگر امروز یکشنبه با حمله به شهرک «جبع» در جنوب «جنین» در شمال کرانه باختری با اهالی این منطقه، درگیر شده و به سمت آنها بمب صوتی و گاز اشک آور شلیک کردند و یک جوان را هم با حمله به خانه پدرش و تخریب اثاثیه آنجا بازداشت کردند.

درگیری‌های نظامیان اشغالگر با شهروندان فلسطین در شهرک «کفر قدوم» در شرق «قلقیلیه» که راهپیمایی مسالمت آمیز ضد صهیونیستی برگزار کرده بودند، درگیر شدند و به سمت آنها گاز اشک‌آور شلیک کردند که در نتیجه آن، ده‌ها فلسطینی دچار حالت خفگی شدند.

نظامیان رژیم اشغالگر دو کودک فلسطین را هم امروز از شهرک «بیت فجار» در جنوب «بیت لحم» ربودند. آنها با شلیک گاز اشک آور و بمب صوتی به سمت خانه‌های شهروندان حمله ور شدند و این دو کودک را بازداشت کردند..

در شهر «الخلیل» در جنوب کرانه باختری نظامیان رژیم اشغالگر، یک جوان دیگر فلسطینی را با حمله به خانه‌اش ربودند.

شهرک «بیت حنینا» در شمال قدس اشغالی نیز شاهد حمله ماموران پلیس صهیونیستی و بازداشت یک جوان فلسطین بودند.

چندین دسته از شهرک‌نشینان صهیونیست نیز امروز با ورود به صحن‌های مسجد الاقصی که با پشتیبانی پلیس رژیم صهیونیستی همراه بود، مشغول گشت زنی‌های تحریک آمیز یا انجام آداب تلمودی شدند.

خانه یک فلسطینی دیگر امروز در شهرک «بدیا» در غرب سلفیت توسط نظامیان رژیم صهیونیستی به بهانه نداشتن مجوز تخریب شد .

رژیم صهیونیستی همچنین امروز زمین‌های وسیعی در «خله حسان» در غرب شهر سلفیت را که در آنجا نهال‌های زیتون و انگور کاشته شده بود، شخم زده و به تصرف خود درآورد.

مسئولین رژیم صهیونیستی همچنین طرح ساخت شهرک صهیونیست‌نشین در مساحتی بالغ بر ده‌ها کیلومتر از اراضی استان «بیت لحم» را نیز تصویب کرد.

شهرک‌نشیان صهیونیست همچنین امروز شهروندان فلسطینی در جنوب شرق یطا در جنوب الخلیل را با پشتیبانی نظامیان صهیونیست مورد ضرب و شتم قرار دادند. آنها با حمله به مزارع کشاورزی این فلسطینی‌ها، مانع کار آنها شد و از زمین‌هایشان بیرونشان کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


جنگ آمریکا علیه ایران سایه گرانی را بر سفره انگلیسی‌ها سنگین‌تر کرد


وزیر امور خارجه کوبا: جنگ علیه ایران جلوه جدیدی از جنایات آمریکا است


ایران، تروریسم اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران را به سازمان ملل کشاند