روایت اولیانوف از رایزنی هیأت‌های ایران و روسیه در وین

يکشنبه 23 خرداد 1400
14:35
روایت اولیانوف از رایزنی هیأت‌های ایران و روسیه در وین نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، رایزنی دوجانبه با هیأت ایرانی را گرم و سازنده توصیف کرد.

العالم - ایران

هیأت‌های دیپلماتیک ایران و روسیه در حاشیه مذاکرات احیای برجام در وین، به‌صورت دوجانبه دیدار کردند.

«میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، در پیامی توئیتری نوشت: «هیأت‌های ایرانی و روس در مذاکرات برجامی وین، امروز دیدار کردند تا مشکلات برجسته و راه پیش رو را به بحث بگذارند».

این دیپلمات روس افزود: «مانند همیشه، رایزنی‌ها در فضایی گرم، سازنده و کاری انجام شد».

دور قبلی این مذاکرات (دور پنجم) از چهارم تا ۱۲ خرداد ماه در وین برگزار شد و پس از آن هیأت‌ها برای مشورت‌های بیشتر و تنفس به پایتخت‌ها بازگشتند و دور جدید این مذاکرات روز شنبه ۲۲ خرداد در وین مجددا از سرگرفته شد.

نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) روز شنبه (۲۲ خردادماه) در گرندهتل شهر وین برگزار شد. ریاست این نشست بر عهده «انریکه مورا» معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا بود و «سید عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران هم در رأس هیأتی برای شرکت در این نشست روز (شنبه) وارد وین شد و عهده‌دار ریاست هیأت ایران بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی