کاریکاتوریست فلسطینی موجب خشم سعودی‌ها شد

يکشنبه 10 مرداد 1400
12:17
کاریکاتوریست فلسطینی موجب خشم سعودی‌ها شد یک کاریکاتوریست فلسطینی پس از انتقاد از مبارزه جودوکار عربستانی با حریف صهیونیستی، مورد هجمه ارتش سایبری دولت سعودی قرار گرفت.

العالم - عربستان سعودی

«محمود عباس» کاریکاتوریست معروف فلسطینی گفت که پس از انتشار کاریکاتوری از شکست جودوکار عربستانی مقابل حریف اسرائیلی خود، مورد حمله وسیع ارتش سایبری سعودی قرار گرفته است.

او به روزنامه الاستقلال گفت که کاربرانی که در شبکه‌های اجتماعی به او حمله می‌کنند، وابسته به دیوان پادشاهی سعودی هستند.

«تهانی القحطانی» نام جودکار زن عربستانی است که روز جمعه گذشته مقابل حریف اسرائیلی خود حاضر شد و با نتیجه عجیب ۱۱ بر صفر شکست خورد و از دور رقابت‌ها حذف شد.

این در حالی است که هفته گذشته «فتحی نورین» جودوکار الجزائری حاضر به رو در رو شدن با حریف اسرائیلی خود نشد و از المپیک توکیو کناره‌گیری کرد.

«محمود عباس» در کاریکاتور خود به شکست جودوکار عربستانی از حریف اسرائیلی خود در مقابل کناره‌گیری «فتحی نورین» برای حمایت از فلسطین اشاره کرده که این موضوع خشم سایبری‌های سعودی را برانگیخته است.

این کاریکاتوریست فلسطینی برای اولین بار نیست که مورد حمله ارتش سایبری سعودی قرار می‌گیرد. او در جریان اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نیز با کشیدن کاریکاتوری از «محمد بن سلمان» که با چهره نگران منتظر اعلام نتایج بود، خود را در معرض حمله سعودی‌ها قرار داد تا جایی که برخی از آن‌ها خواستار ترور «محمود عباس» شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد