تأکید وزیر خارجه سوریه بر ضرورت بازگشت آوارگان

دوشنبه 26 مهر 1400
12:42
تأکید وزیر خارجه سوریه بر ضرورت بازگشت آوارگان
رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و هیأت همراه او در سفری به سوریه با وزیر خارجه این کشور دیدار کردند.

العالم - سوریه

«فیلیپو گراندی» رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و هیأت همراه او در دمشق با «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه دیدار کردند.

المقداد در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات دولت سوریه برای تسهیل بازگشت آوارگان سوری به شهرها و روستاهای خود، بر اهمیت استمرار و تقویت همکاری بین دو دولت سوریه و کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در این زمینه تأکید کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، المقداد بر علاقه‌مندی دولت سوریه برای همکاری با کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان بر اساس حفظ حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی سوریه به دور از تلاش برخی طرف‌ها برای استفاده سیاسی از این قضیه، تأکید کرد.

وی به آثار سوء اقتصادی اقدامات یکجانبه تحمیلی بر ملت سوریه و تأثیرات آن بر بازگشت آوارگان سوری اشاره کرد و گفت که این اقدامات توانایی دولت و سازمان‌های انسانی فعال در سوریه برای تأمین نیازهای اساسی کسانی را که تمایل به بازگشت به سوریه دارند، محدود می‌کند.

گراندی نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری بین کمیساریا و دولت سوریه، گزارشی از فعالیت‌ها و طرح‌های این کمیساریا برای کمک به زمینه‌سازی جهت بازگشت آوارگان سوری به کشورشان ارائه کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود