هشدار مجدد صنعاء؛ تداوم محاصره یمن به نفع هیچ‌کس نخواهد بود

پنج‌شنبه 14 بهمن 1400
12:39
هشدار مجدد صنعاء؛ تداوم محاصره یمن به نفع هیچ‌کس نخواهد بود معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی ضمن هشدار مجدد درباره گام‌های بعدی صنعاء در قبال ائتلاف سعودی - اماراتی، تاکید کرد که تداوم محاصره یمن به نفع هیچ کس نخواهد بود.

العالم - یمن

«حسین العزی» معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن، امروز (پنجشنبه، ۳ فوریه) بار دیگر به ائتلاف سعودی - اماراتی درباره «پیامدهای خطرناک» تداوم محاصره یمن هشدار داد و به برداشتن گام‌های تشدیدکننده جدید صنعاء در حمله به عمق کشورهای ائتلاف، تهدید کرد.

وی طی پستی در توئیتر با اشاره به این‌که محاصره باعث تشدید رنج مردم یمن و مانع صلح است، تصریح کرد: «ادامه محاصره، خود نشان‌دهنده بی اعتنایی به رنج یک ملت بزرگ است که دارای جایگاه بالایی در امت است و این، اقدامی خطرناک و نابخردانه است».

العزی با تاکید بر اهمیت پایان دادن به محاصره علیه یمن و گشایش در قبال ایده‌های سازنده صنعاء برای صلح تصریح کرد که این محاصره بدون شک عواقبی را به دنبال خواهد داشت که به نفع هیچ‌کس نخواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه