کشته و زخمی شدن 500 مزدور ائتلاف سعودی در شمال یمن

دوشنبه 23 اسفند 1400
17:58
کشته و زخمی شدن 500 مزدور ائتلاف سعودی در شمال یمن
در عملیات نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در استان حجه، بیش از 500 نفر شامل مزدوران سعودی و سودانی کشته و زخمی شدند.

العالم - یمن

نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، حملات گسترده‌ای به مواضع مزدوران سعودی و سودانی در غرب شهر «حرض» واقع در استان «حجه» (شمال غرب یمن) انجام دادند.

پایگاه خبری «انصارالله» گزارش داد که نیروهای یمنی در این عملیات موفق شدند ده‌ها منطقه و روستا را پاکسازی کنند. این عملیات دو روز طول کشید و نیروهای یمن موفق شدند ۵۴ کیلومتر مربع را از این مزدوران پس بگیرند.

به گزارش این پایگاه، نیروهای یمنی در جریان این عملیات روستاهای «الراکب»، «بنی عوید»، «بنی فراس»، «العسیلة»، و «العوارض» را آزاد کردند. در این عملیات بیش از ۵۰۰ نفر از عناصر یمنی و مزدوران سعودی و سودانی کشته و زخمی شدند.

بنا بر این گزارش، بیش از ۸۰ مزدور سودانی و ۱۵ مزدور سعودی در این عملیات کشته شدند. دهها نفر از آنان نیز زخمی و اسیر شدند.

در عملیات مذکور، نیروهای من، تجهیزات نظامی زیادی را به غنیمت گرفتند که شامل خودروهای زرهی، تانک، سلاح سنگین و نمیه سنگین بوده است. باقی مانده مزدوران نیز پا به فرار گذاشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی