زلال قرآن (533)؛

جَنّت (بهشت) چگونه جایگاهی است؟

جَنّت (بهشت) چگونه جایگاهی است؟
پنج‌شنبه 11 فروردين 1401 - 09:20

العالم _ زلال قرآن

به گواه آیات زیر:
1– آیات 32و33 سوره مبارکه کهف:
« وَاضْرِبْ لَهُمْ مَثَلًا رَجُلَيْنِ جَعَلْنَا لِأَحَدِهِمَا جَنَّتَيْنِ مِنْ أَعْنَابٍ وَحَفَفْنَاهُمَا بِنَخْلٍ وَجَعَلْنَا بَيْنَهُمَا زَرْعًا. كِلْتَا الْجَنَّتَيْنِ آتَتْ أُكُلَهَا وَلَمْ تَظْلِمْ مِنْهُ شَيْئًا وَفَجَّرْنَا خِلَالَهُمَا نَهَرًا»
ترجمه: (و دو مرد (مؤمن و کافر) را برای امت مثل آن که به یکی از آنها دو باغ انگور دادیم و به نخل خرما اطرافش را پوشاندیم وعرصه میان آنها را کشتزار (برای گندم و سایر حبوبات) قرار دادیم. آن دو باغ کاملا میوه‌های خود را بی‌ هیچ آفت و نقصان بداد و در وسط آنها جوی آبی نیز روان ساختیم).
2– آیه 21 سوره مبارکه حدید:
« سَابِقُوا إِلَىٰ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا كَعَرْضِ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ أُعِدَّتْ لِلَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّـهِ وَرُسُلِهِ ذَٰلِكَ فَضْلُ اللَّـهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّـهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ»
ترجمه: (به سوی آمرزش پروردگارتان بشتابید و به راه بهشتی که عرضش به قدر پهنای آسمان و زمین است و برای اهل ایمان به خدا و پیمبرانش مهیّا گردیده. این فضل خداست که به هر کس خواهد عطا می‌ کند و خدا دارای فضل و کرم بسیار عظیم است).
جَنت (بهشت) جایگاه نعمت های مادی ومعنوی است که خداوند رحمان آنها را دردنیا برهمه بندگان خود و درآخرت بر مومنین ومتقین و محسنین و صاحبان اعمال صالحه ارزانی داشته است.
درقرآن کریم واژه «جَنّت» یا «جَنّات»، هم درمورد نعمت های دنیائی وهم درمورد نعمت های آخرتی بکاررفته است.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها