مقام بحرینی:ایران دشمن ماست، به آمریکا و اسرائیل اتکا می‌کنیم

سه شنبه 6 ارديبهشت 1401
13:26
مقام بحرینی:ایران دشمن ماست، به آمریکا و اسرائیل اتکا می‌کنیم وزیر کشور بحرین با تکرار ادعاهای واهی علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را دشمن درجه یک بحرین خواند.

العالم - بحرین

«راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور بحرین گفت که دشمن اول، دوم و سوم ما ایران است و ما پس از امضای توافقنامه‌های سازش با رژیم صهیونیستی برای تأمین امنیت خود به این رژیم و آمریکا اعتماد می‌کنیم.

طبق گزارش وبگاه «مرآة البحرین»، آل خلیفه در نشستی با گروهی از بازرگانان آمریکایی که یک ساعت و نیم به طول انجامید، بار دیگر ایران را به انتقال اسلحه و مواد منفجره و تلاش برای حمله پهپادی علیه بحرین و نیز آموزش نظامی شیعیان بحرینی متهم کرد.

وی در خصوص امنیت بحرین نیز گفت که «بحرین کشور کوچکی است و با توجه به نوآوری در عمق امنیتی، استراتژی ما ایجاد لایه‌های امنیتی متعدد است و ما در این زمینه به متحدان خود مانند آمریکا اتکا می‌کنیم و اکنون پس از امضای توافقنامه‌های آبراهام (سازش با رژیم صهیونیستی) لایه جدیدی برای تقویت امنیت ما ایجاد شده است».

وی از توافق بین ایران و آمریکا نیز ابراز نگرانی کرد و مدعی شد «این توافق رژیم تهران را جسور می‌کند.» آل خلیفه همچنین ایران را به دست داشتن در حوادث سال ۲۰۱۱ در بحرین و حمایت از شیعیان این کشور متهم کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رییس کمیسیون امنیت ملی: ملت تحت هدایت رهبر فرزانه خود را برای رویارویی آماده کرده است


دارو در غزه کمیاب‌تر از همیشه؛ بیماران میان نیاز به درمان و نبود دارو گرفتارند + فیلم


آتش گرفتن بزرگترین کارخانه تولید کود شیمیایی روسیه+فیلم


رئیس سازمان پدافند غیرعامل: جنگ امروز مردم‌محور است


تقابل فناورانه واشنگتن و پکن؛ آمریکا تراشه‌ها را محدود می‌کند، چین مدل‌ها را


نبرد کریدورها در اوراسیا؛ ترکیه و قزاقستان برای سهم بیشتر از تجارت شرق و غرب خیز برداشتند


ناآرامی‌های فرانسه: سنا در همراهی با دولت لایحه‌ای برای مقابله با تخریب و غارت تصویب کرد


کمالوندی: پروتکل ساخت راکتورهای کوچک با روسیه در حال نهایی‌شدن است


با کار و ابتکار مضاعف بر اقتدار ایران عزیز بیفزایید


نتایج شمارش نزدیک به ۸۰ درصد آرا؛ احزاب حامی نتانیاهو ۵۴ و آیزنکوت ۴۹ کرسی