العالم - فلسطین اشغالی
معلمان و مدارس فلسطین اشغالی روز چهارشنبه بار دیگر اعتصاب کردند و این امر منجر به تعطیلی سراسری مدارس و اخلال در روند آموزشی شد.
به گزارش عرب 48، اتحادیه معلمان در فلسطین اشغالی اعلام کرد: این اعتصاب پنجشنبه نیز ادامه خواهد داشت.
«یافا بن داوید» دبیرکل اتحادیه معلمان رژیم صهیونیستی در همین راستا اعلام کرد: «به نظر میرسد که وزارت دارایی مسئول حقوق معلمان است اما آن را به مجریان اردوها و فعالیتهای تابستانی میدهد».
وی در ادامه افزود: «ما 6 ماه است که مذاکراتی را با نمایندگان وزارت دارایی انجام دادهایم، اما هنوز حتی یک پیشنهاد مشخص دریافت نکردهایم.»
بن دیوید تاکید کرد : «این زمان اضطراری و یک خطر واقعی برای آینده اسرائیل است. تنها یک توافق در نحوه پرداخت دستمزد میتواند از فرار از خدمت که منجر به فروپاشی نظام آموزشی میشود، جلوگیری کند».
وزارت دارایی رژیم موقت صهیونیستی نیز ادعا کرد که بر توافقی اصرار دارد که حقوق معلمان را بهبود بخشد.
منابع خبری صهیونیستی روز یکشنبه نیز از اعتصاب معلمان دوره ابتدایی و راهنمایی در فلسطین اشغالی خبر داده بودند.
این اعتصاب سراسری پس از آن صورت میگیرد که معلمان هفته گذشته نیز اعتصابات دو ساعتهای را در مناطق مختلف سرزمین اشغالی به دلیل حقوق پایین انجام دادند.
رانندگان اتوبوس نیز اخیرا دست به اعتصاب زدند. اعتصاب رانندگان اتوبوس در شهرهای «حیفا»، «عفوله» و «طبریه» و مسیرهای بین شهری به «قدس اشغالی» و «بئرشبع» صورت گرفت.
منابع خبری چندی قبل نیز از لغو سه پرواز شرکت هوایی این رژیم به اروپا در بازه زمانی 24 ساعته به دلیل «اعتصاب» و نقص فنی هواپیماها خبر داده و گزارش کردند که سه پرواز خطوط هوایی «ال عال» از فرودگاه بن گوریون به مقصدهای مختلف در اروپا در کمتر از 24 ساعت لغو شد. این شرکت اعلام کرده که کمبود نیرو و نقص فنی در هواپیماها دلیل این حادثه بوده است.
روزنامه «معاریو» اخیر نوشت که آمار فقر میان شهرک نشینان صهیونیست افزایش یافته، مسئلهای که نشاندهنده شکست سیاستهای رژیم اشغالگر اسرائیل در رسیدگی به این مشکل به ویژه پس از شیوع بیماری کروناست.
به نوشته معاریو، بر اساس تعریفی که بیمه اسرائیل از خط فقر ارائه داده است، یک میلیون و 920 هزار صهیونیست فقیر هستند (معادل 20 درصد از کل صهیونیستها) که شامل حدود 860 هزار کودک و 160 هزار بعد از سن بازنشستگی نیز میشود.
در سالهای اخیر، فلسطین اشغالی صحنه اعتراضها به دلیل بحران اقتصادی و بیکاری به ویژه پس از شیوع کرونا بوده است.