چرایی غیبت وزرای خارجه عربستان سعودی و امارات در نشست بیروت

يکشنبه 12 تير 1401
19:55
چرایی غیبت وزرای خارجه عربستان سعودی و امارات در نشست بیروت غیبت وزرای خارجه عربستان سعودی و امارات در نشست روز گذشته وزرای خارجه عرب در بیروت، سوالاتی را درباره علت عدم حضورشان در این نشست مطرح ساخته است.

العالم - لبنان

روز گذشته نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب با محوریت بررسی مسائل جهان عرب در بیروت برگزار شد که وزرای خارجه عربستان سعودی و امارات در آن غایب بودند.

روزنامه «رأی الیوم» نوشت که دیدگاه‌های مختلفی درباره علت عدم حضور وزرای خارجه عربستان سعودی و امارات در این نشست مطرح شده است و برخی‌ها دلیل آن را کم‌رنگ کردن این نشست با هدف جلوگیری از اتخاذ تصمیمات مهم دانسته و برخی نیز آن را پیامی به لبنان و دولت این کشور به ویژه با توجه به اتهام‌زنی کشورهای حاشیه خلیج فارس به لبنان مبنی بر اینکه تحت سلطه ایران و حزب‌الله قرار گرفته است، برشمردند.

از سوی دیگر «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان در واکنش به غیبت وزرای خارجه عربستان سعودی و امارات در این نشست گفت: هیچ کشور عربی نشست‌های مشورتی در بیروت طی روزهای اخیر را تحریم نکرد و برخی وزرا به دلیل مشغله کاری در این نشست حضور نداشتند اما نمایندگانی از این کشورها در نشست‌ها شرکت کردند.

در همین ارتباط، برخی‌ها نیز عدم حضور وزرای دو کشور عربستان و امارات در نشست بیروت را با مسئله اجتناب از بررسی بازگشت سوریه به اتحادیه عرب و مشارکت آن در اجلاس سران عرب در الجزائر مرتبط دانسته و گفتند که به نظر می‌رسد این موضوع همچنان محل اختلاف کشورهای عربی است و به گفته وزیر خارجه لبنان نیاز به اجماع دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام