شهادت یک فلسطینی 60 ساله به ضرب گلوله صهیونیست ها

شنبه 8 مرداد 1401
10:33
شهادت یک فلسطینی 60 ساله به ضرب گلوله صهیونیست ها یک شهروند 60 ساله فلسطینی شامگاه جمعه در روستای عوارتا در جنوب نابلس (در شمال کرانه باختری) بر اثر اصابت گلوله نیروهای اشغالگر به شهادت رسید.

العالم - فلسطین اشغالی

حسین قواریق شهروند 60 ساله فلسطینی سه شنبه گذشته بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای اشغالگر به سمت وی ​​در پاسگاه حواره در جنوب نابلس زخمی شد.

شاهدان عینی گفتند که قواریق که فردی با نیازهای ویژه بود، در حال جمع آوری قوطی های خالی از خیابان ها بود که نظامیان اشغالگر به سمت او شلیک کردند و وی را مجروح کردند.
پس از آن خدمه هلال احمر فلسطین در محل حاضر شدند اما نیروهای اشغالگر از تحویل وی به آنها خودداری کردند و او را با خودروی 'اسرائیلی' به داخل بخش اشغالی فلسطین منتقل کردند.
نکته قابل توجه این است که ایست های بازرسی اشغالگران در تمام اشکال خود به تله هایی تبدیل شده اند که طی آن سربازان اشغالگر با کشتار، دستگیری، بازجویی و تحقیر، شهروندان فلسطینی را در آنها به دام می اندازند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید


تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز