فرمانده پیشین ارتش اسرائیل برای شرکت در انتخابات ماه نوامبر به حزب جدید پیوست

دوشنبه 24 مرداد 1401
09:44
فرمانده پیشین ارتش اسرائیل برای شرکت در انتخابات ماه نوامبر به حزب جدید پیوست گادی آیزنکوت بین سال‌های 2015 تا 2019 رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی بود.

العالم_فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، گادی آیزنکوت، فرمانده پیشین ارتش رژیم صهیونیستی، گفت که به حزب جدیدی به ریاست بنی گانتز، وزیر جنگ، پیش از انتخابات سراسری در نوامبر می پیوندد.

بنا بر گزارش‌های اخیر رسانه‌ها، آیزنکوت، رئیس ستاد ارتش بین سال‌های 2015 تا 2019، مورد توجه احزاب سیاسی از جمله یش آتید، حزب نخست‌وزیر یایر لاپید قرار گرفته است.

اما آیزنکوت اعلام کرد که با گانتز، که خود رئیس پیشین ارتش است، و گیدئون سار وزیر دادگستری، یک حزب راست میانه جدید را با عنوان "حزب وحدت ملی" تشکیل خواهند داد.

این انتخابات که در اول نوامبر پس از انحلال پارلمان در 30 ژوئن برگزار خواهد شد، پنجمین انتخابات رژیم صهیونیستی در کمتر از چهار سال اخیر است.

یک سنت دیرینه در اسرائیل وجود دارد که سران بازنشسته ارتش وارد سیاست می شوند.

انتخابات ماه نوامبر تا حدی رقابتی بین لاپید و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر پیشین، خواهد بود.

لاپید معمار یک اتحاد متشکل از راست‌گرایان و میانه‌روها، بود که در ژوئن 2021 روی کار آمد و به رکورد 12 سال متوالی نتانیاهو در قدرت پایان داد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه