زلال قرآن (1248)؛

توّابین حقیقی چه کسانی هستند؟

جمعه 28 مرداد 1401
13:30
توّابین حقیقی چه کسانی هستند؟

العالم_زلال قرآن

به هدایت آیات زیر:
1 - آیه 146 سوره مبارکه نساء:
« إِلَّا الَّذِين َتَابُوا وَأَصْلَحُوا وَاعْتَصَمُوا بِاللَّـهِ وَأَخْلَصُوا دِينَهُمْ لِلَّـهِ فَأُولَـٰئِك مَع الْمُؤْمِنِينَ وَسَوْفَ يُؤْتِ اللَّـهُ الْمُؤْمِنِينَ أَجْرًاعَظِيمًا»
ترجمه: (مگر آنها که توبه نموده و تباهکاری خود را اصلاح کردند و به (دین) خدا در آویختند (و به کتاب حق متوسل شدند) و دین خود را برای خدا خالص گردانیدند، پس این گروه در صف مؤمنان باشند و به زودی خدا به مؤمنان اجر بزرگ عطا خواهد فرمود).
2- آیه 112 سوره مبارکه توبه:
« التَّائِبُونَ الْعَابِدُونَ الْحَامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدُونَ الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّاهُونَ عَنِ الْمُنْكَرِوَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّـهِ وَبَشِّرِالْمُؤْمِنِينَ»
ترجمه: ([آن مؤمنان،] همان توبه‌كنندگان، پرستندگان، سپاسگزاران، روزه‌داران، ركوع‌كنندگان، سجده‌كنندگان، وادارندگان به كارهاى پسنديده، بازدارندگان از كارهاى ناپسند و پاسداران مقرّرات خدايند. و مؤمنان را بشارت ده).
توابین حقیقی کسانی هستند که در اثر پشیمانی از اعمال سوء خود، بطور جدی و قطعی تصمیم به بازگشت به سوی خدا و اصلاح تبهکاری های خویش بگیرند و با تمسک به قرآن، دین خود را برای خدا خالص نمایند، و با انجام این اعمال در صف مومنین واقعی درآیند، و با عبادات خالصانه و خاضعانه و خاشعانه به خصوص اقامه نماز به تحمید و تهلیل(گفتن لا اله الاّ اللّه) و تسبیح و تنزیه ذات اقدس الهی بپردازند و با عمل دقیق به اوامر خداوند سبحان و احکام شرع مقدس ازحدود الهی حفاظت و حراست نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است