ابراز نگرانی غرب از اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی

شنبه 29 مرداد 1401
13:14
ابراز نگرانی غرب از اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی آمریکا و ۹ کشور اروپایی در موضع گیری هایی جداگانه از اقدام رژیم صهیونیستی در یورش شبانه به هفت سازمان مردم نهاد مستقر در کرانه باختری و تعطیلی آنها ابراز نگرانی کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری فرانسه به نقل از بیانیه وزیران امور خارجه کشورهای اروپایی نوشت: ما به شدت از هجوم صبح ۱۸ اوت (۲۷ مرداد) که بخشی از کاهش نگران کننده فضا برای جامعه مدنی است، نگرانیم.

بیانیه بلژیک، دانمارک، فرانسه، آلمان، ایرلند، ایتالیا، هلند، اسپانیا و سوئد اقدام های اخیر اسرائیل را غیرقابل قبول خواند و افزود: یک جامعه مدنی آزاد و قوی برای ترویج ارزش های دموکراتیک و راه حل دو کشور ضروری است.

این کشورهای اروپایی با بیان آنکه اسرائیل هیچ اطلاعاتی دال بر ارتباط سازمان های مذکور با گروه های تروریستی ارائه نکرده، افزودند: در صورتیکه شواهد قانع کننده ای ارائه شود ما نیز طبق آن اقدام خواهیم کرد.

این بیانیه در شرایطی صادر شد که آمریکا نیز پنج شنبه پیش (۲۷ مرداد) از هجوم به سمن های فلسطینی مستقر در شهر رام الله (محل استقرار تشکیلات خودگردان فلسطینی) به بهانه ارتباط آنها با گروه های تروریستی ابراز نگرانی کرده بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم