خبر فوری:

زلال قرآن (1769)؛

چرا روزه ماه مبارک رمضان برمومنین واجب شده است؟

شنبه 26 آذر 1401
10:34
چرا روزه ماه مبارک رمضان برمومنین واجب شده است؟

العالم ـ زلال قرآن
به صراحت آیه 183 سوره مبارکه بقره:
« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
ترجمه: (ای اهل ایمان، بر شما هم روزه واجب گردید چنانکه امم گذشته را فرض شده بود، و این دستور برای آن است که پاک و پرهیزکار شوید).
روزه(ماه مبارک رمضان ودیگرروزه های واجب) برموءمنین ومسلمین واجب شده است، وبه شهادت آیه 185 سوره مبارکه بقره:
« شَهْرُرَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَمَنْ كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَىٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ يُرِيدُ اللَّـهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَلَا يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَلِتُكْمِلُوا الْعِدَّةَ وَلِتُكَبِّرُوا اللَّـهَ عَلَىٰ مَا هَدَاكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ»
ترجمه: (ماه رمضان ماهی است که قرآن در آن نازل شده برای هدایت بشر و برای راهنمایی و امتیاز حق از باطل، پس هر که دریابد ماه رمضان را باید آن را روزه بدارد، و هرکه ناخوش یا درسفر باشد (به شماره آنچه روزه خورده است) از ماهای دیگر روزه دارد، که خداوند برای شما حکم را آسان خواسته و تکلیف را مشکل نگرفته، و خواسته تا اینکه عدد روزه را تکمیل کرده و خدا را به عظمت یاد کنید که شما را هدایت فرمود، باشد که (از این نعمت بزرگ) سپاسگزار شوید).
روزه کامل ماه مبارک رمضان ضمن اینکه انسان روزه داررا به درک هرچه بهترمقام عظمت وکبریائی خداوندعلیّ عظیم موفق می دارد، موجب می شود تا انسان بواسطه روزه داری (با حفظ جمیع شرایط آن) شکرگزارنعمت های بی کران الهی بخصوص نعمت عظمای نزول قرآن کریم باشد.

0% ...

آخرین اخبار

از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد


سخنگوی وزارت خارجه خطاب به صدر اعظم آلمان: نمی‌توانید حامی جنگ و قهرمان صلح باشید


تأکید ایران و چین بر تعمیق مناسبات راهبردی تهران-پکن


رضایی: مردم، مهم‌ترین سرمایه امنیت ملی ایران هستند


فراتر از روایت آمریکا؛ تصاویر جدید خسارات حملات ایران به پایگاه‌های آمریکایی را آشکار کرد + فیلم