بازداشت ۲۱ نفر از معترضان به سیاست‌های نتانیاهو در تل‌آویو

يکشنبه 7 اسفند 1401
09:48
بازداشت ۲۱ نفر از معترضان به سیاست‌های نتانیاهو در تل‌آویو پلیس رژیم صهیونیستی با اشاره به بازداشت ۲۱ نفر از معترضان در تل‌آویو، گفت تمام جاده‌هایی که توسط تظاهرات‌کنندگان مسدود شده بود، بازگشایی شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

پلیس رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه اعلام کرد که تعداد ۲۱ نفر را در جریان تظاهرات چند ده هزار نفری علیه سیاست‌های کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم در تل‌آویو بازداشت کرده است.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، پلیس این رژیم می‌گوید تمام جاده‌های تل‌آویو که در جریان تظاهرات گسترده ضد لایحه اصلاحات قضایی نتانیاهو برای ساعت‌ها مسدود شده بودند، بازگشایی شده‌اند.

در این بیانیه همچنین آمده است که ۲۱ معترض به‌دلیل برهم زدن نظم عمومی و بستن بزرگراه آیالون بازداشت شدند.

شامگاه شنبه بود که حدود ۱۶۰ هزار نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی برای هشتمین هفته متوالی تظاهرات گسترده‌ای را علیه سیاست‌های کابینه نتانیاهو برگزار کردند.

رسانه‌های عبری نیز گزارش دادند که «دیوید بارنیع» رئیس موساد به افسران شاغل در دستگاه‌های تابعه خود اجازه داد تا در اعتراضات گسترده علیه اصلاحات قضایی شرکت کنند. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم هم شب گذشته گزارش داد که تعداد زیادی از رهبران و افسران ارشد موساد خواستار اعمال حق خود برای شرکت در اعتراضات گسترده شده‌اند.

همزمان حزب کارگر رژیم صهیونیستی از نخست‌وزیر این رژیم به‌دلیل اظهاراتش مبنی بر لزوم عقب راندن اپوزیسیون با «مُشت» و تحریک به خشونت علیه معترضان، شکایت کرد.

پنج روز قبل نیز اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی بعد از هشت ساعت جلسه، با ۶۳ رأی موافق و ۴۷ رأی مخالف، لایحه جنجالی کابینه راستگرا، برای کاهش اختیارات دستگاه قضایی را در قرائت اول، تصویب کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه