تشدید بحران بی‌بی‌سی همزمان با حمایت بازیکنان و ستاره‌ها از لینیکر

شنبه 20 اسفند 1401
17:38
تشدید بحران بی‌بی‌سی همزمان با حمایت بازیکنان و ستاره‌ها از لینیکر
شبکه بی‌بی‌سی در انگلستان با اتهامات سوگیری سیاسی و سرکوب آزادی بیان مواجه شده است.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، بی‌بی‌سی روز شنبه در پی تعلیق گری لینهکر، فوتبالیست سابق و مجری برنامه‌های ورزشی به دلیل انتقاد از سیاست جدید پناهندگی دولت انگلستان با بحران فزاینده‌ای مواجه شد.
همزمان با حمایت تعداد فزاینده‌ای از بازیکنان و مجریان از لینیکر، بی‌بی‌سی با اتهامات سوگیری سیاسی و سرکوب آزادی بیان مواجه شد.
مجریان برنامه «فوتبال فوکوس» بی‌بی‌سی گفتند برای همبستگی با لینیکر که از میزبانی برنامه «مسابقه روز» به دلیل پستی در توییتر تعلیق شده بود در این برنامه حضور نخواهند داشت. لینیکر در متن خود، زبان قانون‌گذاران درباره مهاجران را با زبانی که در زمان هیتلرِ آلمان نازی از آن استفاده می‌شد مقایسه کرد.
می‌کرد. بی‌بی‌سی نیز روز شنبه این برنامه را از جدول پخش خود خارج کرد و به جای آن به پخش یک برنامه غیرفوتبالی پرداخت.
همچنین پس از آنکه تعدادی از همکاران لینیکر اعلام کردند بدون او در برنامه حضور نخواهند داشت، بی‌بی‌سی گفت برنامه «مسابقه روز،» شنبه بدون مجریان یا کارشناسان پخش خواهد شد.
بی‌بی‌سی افزود: هیچ مصاحبه ای با بازیکنان پس از مسابقه نیز انجام نخواهد شد.» انجمن فوتبالیست های حرفه ای گفت برخی از بازیکنان می خواستند این برنامه را به عنوان یک حرکت حمایتی تحریم کنند و در نتیجه «از بازیکنانی که در مسابقات امروز شرکت می کنند خواسته می‌شود در مصاحبه برنامه مشارکت نکنند.»

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود