العالم - عراق
به گفته ناظران، احزاب پشت پرده کارزار ترمیم چهره سیاه صدام و حزب بعث، همان هایی هستند که یا مانند آمریکا و انگلیس مستقیم در حمله به عراق نقش داشتند یا مانند سایر کشورهای اروپایی که به طور غیرمستقیم با حمایت نظامی، مالی و رسانه ای زمینه را برای تهاجم فراهم کردند.
بقایای حزب بعث صدام از جمله کسانی هستند که به خارج از عراق گریخته اند و امروزه رغد، دختر صدام ظالم آنان را آشکارا رهبری می کند.
بعثیهای صدام که آن زمان لباس بعث صدام را درآوردند و لباس احزاب مخالف را جایگزین آن کردند و توسط آمریکا از روند سیاسی عراق کنار گذاشته شدند، امروز به بخشی از این کارزار تبدیل شده اند که شبانه روز برای سفید کردن صفحه های سیاه فرمانروایی صدام تلاش می کند؛ به این امید که روزی دوباره بر عراق حکومت کنند.
نکته خطرناک این است که حمله رسانه ای این احزاب، آن بخش از مردم عراق را هدف قرار گرفته که حاکمیت ظالمانه صدام را به چشم خود ندیده اند. نسل جوان عراق همزمان با رژیم جدیدی زندگی می کند که آمریکا با تسلط و تحمیل نظام سهمیهای فرقهای به این رژیم، فساد اداری را در آن ترویج کرده است.
آمریکا به امید تجزیه عراق، با تقویت عناصر حزب بعث صدام در حال ضربه زدن به این کشور است و از طریق ایجاد گروه های تروریستی و تکفیری متعدد از جمله داعش، همواره تلاش کرده است که روز عراقی ها را به شب تاریک تبدیل کند.
آخرین تلاش این اتحاد شوم، اقدام انگلیس، استعمار پیر بود. روزنامه فایننشال تایمز چاپ این کشور روز سه شنبه در مقاله ای نوشت: «بیست سال پس از حمله آمریکا به عراق، شنیدن گلایههای شیعیان و سنیها مبنی بر بهتر بودن زندگی در دوران صدام، دیگر عجیب نیست. حمله آمریکا قرار بود به عراقیها کمک کند تا کشوری متحد، باثبات و آزاد بسازند، اما با گذشت 20 سال از غوغای تانکهای آمریکایی که از مرزهای عراق عبور کردند، عراقی ها تنها بر سر یک موضوع اتفاق نظر دارند که عبارت است از: احساس ناامیدی از وضعیت کنونی کشورشان.»
روشن است که این روزنامه به خوبی می داند که این مقامات آمریکا، انگلیس و دیگر کشورهای غربی بودند که از رژیم طاغوتی صدام و اقدامات جنایتکارانه وی در 35 سال حکومتش از جمله حمله به خاک ایران، استفاده از سلاح های شیمیایی علیه ملت ایران و عراق، زنده به گور کردن مردم در خیابان ها، حمله به کشور کویت، محاصره قبایل شیعه و گرسنگی دادن به مردم عراق حمایت کردند.
بر همین اساس برکنارکردن صدام تنها بهانه ای برای دخالت آمریکا در امور منطقه و حضور نظامی غیرقانونی در خاک عراق بود. آمریکا امروز هم اجازه نمی دهد عراق به کشوری آزاد تبدیل شود و با وجود درخواست پارلمان عراق، خاک این کشور را ترک نمی کند.
جوانان عراقی شاید به چشم خود حکومت ظالمانه صدام را ندیده باشند اما در اطراف خود افراد بسیاری را مشاهده می کنند که تحت ظلم صدام قرار گرفته اند، بنابراین هرگز فریب غربی ها را نخواهند خورد که خود مسبب اصلی همه اقدامات جنایتکارانه صدام بوده اند.