شرکت امنیتی انگلیسی: نیروهای یمنی یک کشتی اسراییلی دیگر را توقیف کردند

يکشنبه 5 آذر 1402
17:28
شرکت امنیتی انگلیسی: نیروهای یمنی یک کشتی اسراییلی دیگر را توقیف کردند یک شرکت امنیت دریایی انگلیس از هلی برن چند نیرو روی یک نفت‌کش مرتبط با اسرائیل در نزدیکی سواحل یمن خبر داده است.

العالم ـ یمن

شرکت امنیت دریایی انگلیس به نام «آمبری» از هلی برن و نفوذ چند نیرو به یک نفت‌کش مرتبط با اسرائیل در نزدیکی سواحل یمن خبر داد.
برخی رسانه های فرانسوی می گویند که نام این نفتکش سنترال پارک متعلق به یک اسرائیلی تحت مدیریت شرکت انگلیسی است.

در صورت تایید این خبر از سوی منابع رسمی، این دومین کشتی اسرائیلی توقیف شده در سواحل یمن خواهد بود.

نیروهای یمنی پس از هشدارهای صادر شده علیه رژیم صهیونیستی در خصوص توقف کشتار فلسطینیان غزه و درحمایت از فلسطینیان روز یکشنبه 28 آبان اولین کشتی صهیونیستی به نام «گلکسی لیدر» متعلق به شرکت تاجر اسرائیلی «رامی اونگر» را توقیف و به ساحل یمن منتقل کردند.

از سوی دیگر منابع خبری روز گذشته (شنبه 4 آذر ماه) از حمله پهپادی به یک کشتی صهیونیستی در آب های اقیانونس هند (دریای مکران) خبر دادند.

این کشتی که CMA CGM نام دارد، متعلق به یک شرکت حمل‌ونقل بزرگ مستقر در شهر مارسی فرانسه است که ظاهرا محموله کانتینری آن به "عیدان عوفر" تاجر میلیاردر اسراییلی تعلق دارد.
در همین حال خبرگزاری فرانسه نیز در خصوص توقیف دومین کشتی اسراییلی، با انتشار خبری خاطرنشان کرده که نفتکش سنترال پارک متعلق به یک اسرائیلی تحت مدیریت شرکت انگلیسی در سواحل یمن مورد هجوم قرار گرفته است.

این نفتکش از مراکش به سمت کانال سوئز در حرکت بود.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده که یک ناو دریایی آمریکایی وارد عمل شده و یک کشتی دیگر نیز نزدیک به حادثه است.

در همین حال شبکه لبنانی المیادین به نقل از شرکت امنیت دریایی انگلیسی «آمبری» گزارش داد که چند نیرو روی یک نفتکش صهیونیستی در سواحل یمن، هلی‌برن شده‌اند.

این شرکت امنیت دریایی انگلیس خاطرنشان کرد که یک کشتی دیگر در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد