منابع صهیونیستی: نتانیاهو امروز از غزه بازدید کرده است

يکشنبه 5 آذر 1402
23:17
منابع صهیونیستی: نتانیاهو امروز از غزه بازدید کرده است
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خبر داد که نتانیاهو امروز از نوار غزه بازدید کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خبر داد که نتانیاهو امروز از نوار غزه بازدید کرده است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که وی از نیروهای حاضر در عرصه نبرد، گزارش‌های امنیتی دریافت کرده ودر دیدارهایش تاکید کرد که ارتش به جنگ خود در غزه تا دستیابی به پیروزی کامل ادامه خواهد داد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال روز یکشنبه به نقل از منابع مطلع خبر داد که مذاکره کنندگان امیدوار هستند که آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونستی تا 4 روز دیگر تمدید شود.

وال‌استریت ژورنال در گزارش خود افزود در صورت تحقق تمدید آتش‌بس، امکان آزادی 40 تا 50 اسیر بیشتر در غزه فراهم خواهد شد.

از سوی دیگر، ساعتی پیش شبکه 12 رژیم صهیونیستی خبر داد که شورای جنگ رژیم صهیونیستی امشب نشستی را برگزار می‌کند تا امکان تمدید آتش‌بس در غزه را بررسی کند.

به گزارش فارس،‌ آتش‌بس انسانی در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه به وقت محلی (سوم آذر) وارد فاز اجرایی شده است. این آتش‌بس به مدت ۴ روز ادامه خواهد داشت.

این آتش‌بس به منظور ارسال کمک‌های امدادی به نوار غزه و مبادله اسرا اجرا شده است. تاکنون دو مرحله از تبادل اسرا با کمک نیروهای صلیب سرخ اجرا شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ