چگونه آمریکا و غرب بقیه فلسطینی‌ها را نابود می کنند؟ + فیلم

سه شنبه 10 بهمن 1402
14:32
توقف تأمین مالی آنروا به منزله مجازات جمعی میلیون ها فلسطینی در داخل و خارج فلسطین اشغالی است.

العالم - فلسطین اشغالی

این مجازات درست در زمانی رخ می دهد که رژیم صهیونیستی سرگرم نسل کشی و قتل عام بیش از دو میلیون فلسطینی در غزه است.. و تصمیم اخیر آمریکا و چند کشور غربی به تعلیق کمک های خود به آنروا به مثابه مشارکت علنی در این نسل کشی و گرسنه کردن یک ملت به طور کامل است.

ده ها هزار و حتی صدها هزار فلسطینی در غزه به دلیل تجاوزات رژیم صهیونیستی و بمباران خانه هایشان و نسل کشی ناچار شده اند خانه و کاشانه خود را ترک کنند..

برخی از آنها به مدارس آنروا پناه بردند که البته این مدارس هم از حملات ارتش رژیم اشغالگر در امان نماندند.

خیلی ها هیچ سرپناهی ندارند یا در چادرهایی زندگی می کنند که نمی توانند آنها را از سرمای شدید حفظ کنند .

آنها حتی از همه چیز حتی از آب و نان هم محرومند، اما رژیم صهیونیستی و همه کشورهایی که حمایت های مالی خود را از آنروا قطع کرده اند می کوشند همین اندک کمک های بشردوستانه ای را که از ناحیه آنروا به آنها می رسد، قطع کنند، ضمن اینکه باید یادآوری کرد که همین کمک ها فقط 5 تا 7 درصد از نیازهای اهالی غزه را تأمین می کرد.

مقامات سازمان ملل از این کشورها خواسته اند در تصمیم خود تجدید نظر کنند و هشدار داده اند که این کمک ها که برای ادامه زندگی دو میلیون شهروند غزه حیاتی هستند، اکنون به خطر افتاده اند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...