یونیسف: هفته‌ هاست کمکی به شمال غزه نرسیده است

سه شنبه 1 اسفند 1402
19:13
یونیسف: هفته‌ هاست کمکی به شمال غزه نرسیده است صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که چند هفته است هیچ کمکی وارد منطقه‌های شمالی باریکه غزه نشده است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش الجزیره، مدیر بخش اطلاع‌رسانی یونیسف در منطقه خاورمیانه اعلام کرد که هفته‌هاست کمکی وارد بخش های شمالی باریکه غزه نشده است.

وی افزود: ۹۰ درصد کودکان باریکه غزه دچار سوء تغذیه شده‌اند. توقف کشتار کودکان نیازمند برقراری آتش‌بس انسان‌دوستانه است.

مدیر بخش اطلاع‌رسانی یونیسف در منطقه خاورمیانه بیان کرد: ما خواهان گشایش تمام گذرگاه‌های باریکه غزه هستیم. اگر اوضاع میدانی تغییر نکند ، شاهد رخدادهایی بدتر خواهیم بود.

روز گذشته نیز صندوق کودکان ملل متحد درباره وقوع فاجعه بشری مرگ‌بار در رفح هشدار داد و اعلام کرد که رفح به یکی از متراکم‌ترین مکان‌های جهان از نظر جمعیت مبدل شده است و نیمی از ساکنان غزه را که بیش‌تر آن‌ها به دلیل جنگ چند بار آواره شده‌اند، در خود جای داده است.

این سازمان بین‌المللی وابسته به سازمان ملل متحد تاکید کرد که در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در رفح حضور دارند که باید مورد حمایت قرار بگیرند.

یونیسف افزود : فلسطینی‌های حاضر در رفح هیچ مکان امنی ندارند که به آن جا پناه ببرند.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو