آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد

يکشنبه 6 اسفند 1402
19:24
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
آژیرهای هشدار در چند نوبت در شهرک های صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

العالم - فلسطین اشغالی

از صبح امروز یکشنبه تا ظهر به وقت محلی آژیرهای خطر ۲ بار در شهرک «کریات شمونه» و مناطق اطراف آن به صدا درآمده است.

در مناطق دیگر الجلیل اعلی نیز آژیرهای خطر فعال شده و اخباری درباره ورود پهپاد از لبنان به این مناطق منتشر شده است.

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای حمایت از ملت فلسطین در باریکه غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، مبارزان مقاومت اسلامی، تجمع نظامیان دشمن در پادگان «رامیم» را با سلاح مناسب هدف قرار دادند.

حزب الله لبنان اعلام کرد که در عملیات دیگری پادگان «زبدین» در مزارع اشغالی شبعا را با دو موشک «فلق۱» هدف قرارداده است و این ۲ موشک به طور مستقیم به اهداف خود اصابت کرده است.

حزب‌الله لبنان در چندماه گذشته و در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در باریکه غزه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از فلسطینی‌ها در این منطقه، مواضع نظامی این رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده است؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک نشین در این مناطق شده است.

تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های نزدیک مرزهای لبنان خارج شده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود