گزارش هولناک پزشکان آمریکایی از غزه

يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
12:41
گزارش هولناک پزشکان آمریکایی از غزه روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به نقل از پزشکان آمریکایی که در غزه بودند، گزارشی از اوضاع بد انسانی در این منطقه بر اثر استمرار حملات اسرائیلی منتشر کرد.

العالم – فلسطین اشغالی

«آدم حموی» پزشک آمریکایی-فلسطینی ساکن غزه که سرباز سابق ارتش آمریکا در بیمارستان اروپایی غزه در خانیونس بوده است، در این باره به مواردی مانند عمل جراحی برای قطع پای یک نوجوان 14 ساله اشاره کرد.

وی که دو هفته در این بیمارستان بود گفت که پذیرش کودکان مجروح فلسطینی متوقف نمی‌شد و خون همه جا را گرفته بود، حتی یکی از دانشجویان پزشکی به بیمارستان آمد و با خود گلوله‌ای منفجر نشده داشت که روی آن نوشته شده بود ساخت شرکت لاکهید مارین آمریکا.

حموی ادامه داد: یک دختر یک ساله 40 درصد از بدنش سوخته بود و برادر 3 ساله اش از ناحیه بازو و سینه دچار سوختگی شده بود و یک دختر فلسطینی 5 یا 6 ساله نیز بازوهایش را از داده بود.

تاکنون از مجموع 20 پزشک آمریکایی 17 نفر غزه را ترک کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا


قالیباف در پاسخ به گستاخی‌ اخیر بسنت فرمول اقتصادی جدیدی منتشر کرد


پیام رهبر انقلاب به سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز


یحیی سریع: عربستان یک هزار و ۲۰۹ حمله به یمن انجام داده است


شنیده شدن صدای آژیرهای خطر در اردن


مقاومت اسلامی عراق: سلاح مقاومت در دستان مبارزان ما باقی خواهد ماند


دیدار مشاور امنیت ملی امارات با سلطان عمان با محوریت تحولات منطقه


تغییر موازنه قدرت به نفع ایران، با خروج آمریکا از عراق


اقدام مرموز نتانیاهو در سفر به امارات علیه ایران و آمریکا+ فیلم


تجدید بیعت مقاومت با آرمان‌های شهید نصرالله و اعلام اطاعت از شیخ نعیم قاسم