بمباران دوباره سوریه؛ ۵۰۰ حمله رژیم صهیونیستی از زمان سقوط اسد

چهارشنبه 28 آذر 1403
21:14
بمباران دوباره سوریه؛ ۵۰۰ حمله رژیم صهیونیستی از زمان سقوط اسد منابع رسانه‌ای از حملات هوایی جدید رژیم صهیونیستی به دمشق، پایتخت سوریه خبر دادند.

العالم ـ سوریه

خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که صدای چندین انفجار در حومه دمشق شنیده شده است.

اسپوتنیک گزارش داد که این انفجارها ناشی از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک موضع نظامی در حومه دمشق و انفجار تسلیحات و مهمات موجود در آن بوده است.

در همین زمینه، سازمان موسوم به دیده‌بان سوریه اعلام کرد که رژیم اسرائیل از زمان سقوط حکومت بشار اسد و تسلط معارضان مسلح بر سوریه، حدود ۵۰۰ حمله هوایی به این کشور انجام داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته و در پی سقوط حکومت بشار اسد اهداف مختلفی را در مناطق مختلف سوریه و به ویژه شهر دمشق و حومه آن بمباران کرده و همزمان وارد مناطقی در جنوب این کشور به ویژه شهر قنیطره شده است.

این اقدام همزمان با آن صورت گرفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی فروپاشی توافق «انفصال» سوریه و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۴ در منطقه جولان را اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه 


دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است