برزیل: از حق ایران در غنی‌سازی حمایت می‌کنیم

پنج‌شنبه 8 خرداد 1404
03:30
برزیل: از حق ایران در غنی‌سازی حمایت می‌کنیم دستیار ویژه رئیس‌جمهور برزیل در امور بین‌الملل که کشورش ریاست دوره‌ای گروه بریکس را برعهده دارد، در دیدار با دبیر شورایعالی امنیت ملی تاکید کرد: برزیل از حق ایران در استفاده صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای و غنی‌سازی حمایت می‌کند.

العالم-ایران

سلسو آموریم این سخنان را شامگاه چهارشنبه در دیدار با علی اکبر احمدیان در حاشیه سیزدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی در مسکو بیان کرد.

در دیدار دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران و سلسو آموریم دستیار ویژه رئیس‌جمهور برزیل بر اهمیت رایزنی مستمر میان کشورهای مستقل برای مقابله با یکجانبه‌گرایی تأکید شد.

محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و اتحاد کشورها و ملت‌های آزادی‌خواه در برابر اشغالگران صهیونیست محور دیگر سخنان دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران در این دیدار بود. دکتر احمدیان گفت: جهان نباید دربرابر فاجعه انسانی در غزه سکوت کند و اتحاد کشورها در برابر عاملان این فجایع ضروری است.

دبیر شورایعالی امنیت ملی کشورمان در این دیدار همچنین بر حفظ استقلال هسته‌ای ایران و تداوم چرخه سوخت و غنی‌سازی تأکید کرد و گفت تهران با آغوش باز از گفتگوها استقبال می‌کند اما از حفظ استقلال هسته‌ای، چرخه سوخت و غنی‌سازی هم کوتاه نمی‌آید.

موضوعی که طرف برزیلی هم با تایید آن اعلام کرد برزیل از حق ایران در استفاده صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای و غنی‌سازی حمایت می‌کند.

دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران و دستیار ویژه رئیس‌جمهور برزیل جداگانه بر لزوم افزایش تبادلات تجاری و علمی میان دو کشور تأکید کردند.

در این دیدار با اشاره به عضویت ایران و برزیل در گروه بریکس بر تقویت روابط اقتصادی دو کشور تاکید شد.

برزیل از جمله صادرکنندگان مطرح محصولات کشاورزی، معدنی، و تولیدات صنعتی در دنیاست. بر اساس تازه‌ترین داده‌های منتشر شده از سوی صندوق بین‌المللی پول(IMF) برزیل در سال ۲۰۲۴ توانست رتبه هفتم تولید ناخالص داخلی بر اساس قدرت خرید(PPP) را کسب کند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد