گزارش العالم از اختلافات سران ارتش با نتانیاهو درباره ادامه جنگ غزه+ویدیو

چهارشنبه 15 مرداد 1404 - 14:53

همزمان با تنش‌های روزافزون در داخل مراکز قدرت در رژیم اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در حال انجام رایزنی‌های امنیتی برای محاصره کامل غزه است؛ این در حالی است که نهادهای سیاسی و نظامی در رژیم اشغالگر در این خصوص دچار چنددستگی و اختلاف هستند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، «خلیل تفکچی» کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری العالم در فلسطین‌اشغالی در این باره اظهار داشت: جلسه کابینه رژیم اسرائیل از چنددستگی‌های عمیق میان نهادهای نظامی و غیرنظامی به سبب خسارات گسترده اسرائیل در جنگ باریکه غزه در عرصه‌های روانی و نظامی، پرده برداشت و این علاوه بر از دست رفتن جایگاه رژیم اسرائیل در اروپا و فشارهای روز افزون خارجی علیه این رژیم است.

به گزارش خبرنگار العالم، منابع نزدیک به نشست کابینه رژیم صهیونیستی تاکید کردند که رویکرد فعلی کابینه رژیم اسرائیل به سمت محاصره کامل شهر غزه و آغاز عملیات نظامی محدود در مناطق مرکزی باریکه غزه پیش می‌رود تا واقعیت‌های جدیدی را بر این باریکه تحمیل کند، این در حالی است که نقشه روشنی برای پایان دادن به جنگ وجود ندارد.

این اقدام صهیونیست‌ها در حالی است که تنش‌های روزافزون میان نتانیاهو و هرتزی هالیوی رئیس ستاد ارتش وجود دارد. طبق منابع عبری، هالیوی اعتراضاتی علیه فرایند سیاسی و نظامی فعلی مطرح کرده بود.

«احمد صفدی» تحلیلگر سیاسی نیز به خبرنگار العالم گفت: ارتش رژیم اسرائیل دچار یک شوک روانی است و قادر به مقابله با کمین‌های مقاومت فلسطین نیست. ارتش اشغالگر به جای آزادی اسرای خود، بر اثر کمین‌های ناگهانی مقاومت، نظامیان بیشتری از دست می‌دهد. و این علاوه بر این است که نظامیان دچار معلولیت و گرفتار آسیب‌های روانی می شوند. این امر اوضاع را پیچیده‌تر کرده است؛ از این رو، ارتش به توسعه عملیات در غزه به دیده تردید می‌نگرد. همچنین نظامیان ارتش از حریدی‌ها که از خدمت نظامی امتناع می‌کنند، منزجر هستند. نظامیان ارتش بر این باورند که آنها، برای ماندن نتانیاهو و کابینه افراط‌گرای او در قدرت، از جان خود مایه می‌گذارند.

از سوی دیگر، بسیاری از سران سیاسی و امنیتی رژیم اشغالگر از جمله فرماندهان سابق ارتش و موساد، خواستار توقف فوری جنگ هستند. آنها نتانیاهو را متهم می‌کنند که به منظور ماندن در قدرت، عملیات نظامی در غزه را طولانی کرده است؛ حال آنکه این مسئله به جایگاه «اسرائیل» در جهان لطمه زده است.

به گزارش خبرنگار العالم، در بیست و دومین ماه جنگ علیه غزه، به نظر می‌رسد که رژیم اسرائیل غرق درگیری‌های داخلی است که می‌تواند انسجام نهادهایش را تهدید کند و بقای سران آن را در قدرت در معرض خطر قرار دهد.

پربیننده ترین خبرها