به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اين منبع به خبرگزاري آناتولي تركيه گفت: اجازه ندادن به رئيس سابق شوراي نظامي انقلابيون طرابلس براي ورود به خاك الجزاير براساس اطلاعاتي صورت گرفت كه حكايت از آن داشت؛ اين فرد اطلاعات زيادي درباره حمله به تاسيسات گاز در منطقه ان امناس در جنوب الجزاير داشته است و اين بدان معناست كه بلحاج از اين حمله حمايت كرده است.
پايگاه اينترنتي مستقل "همه چيز درباره الجزاير" به يك نقل از يك منبع كه خواست نامش فاش نشود؛ نوشته بود مسئولان الجزايري در دسامبر گذشته از ورود بلحاج به اين كشور جلوگيري كردند.
اين منبع افزود: بلحاج خواهان كسب حمايت الجزاير براي افزايش نفوذش در ليبي در مقابل همكاري در نظارت بر مرزهاي مشترك و مبارزه با قاچاق سلاح به الجزاير بود، اما مسئولان الجزاير از ورودش به خاك اين كشور به خاطر مظنون بودن به ارتباط او با فعاليت هاي تروريستي جلوگيري كردند.
اين منبع امنيتي خاطرنشان كرد: مسئولان الجزايري از دولت ليبي خواستار توضيحاتي درباره دست داشتن فرماندهان سابق انقلابيون ليبي در حمايت از حمله به تاسيسات گاز الجزاير شدند.
خبرگزاري آناتولي به نقل از اين منبع افزود: مسئولان الجزايري اين اقدام را بعد از بدست آوردن دلايل زيادي انجام دادند. اين مسئولان ازجمله مقادير سلاح، دستگاههاي ارتباطي و خودروهاي شاسي بلند كه همگي از ليبي وارد الجزاير شده بود، كشف و ضبط كردند.
عبدالمالك سلال نخست وزير الحزاير گفته بود كه 32 فرد مسلج حمله به تاسيسات گازي الجزاير را انجام دادند كه در بين آنها سه الجزايري، 11 تونسي و همچنين عناصر مصري تبار، اتباع مالي، نيجر، كانادا و موريتاني بودند.
منابع آگاه به خبرگزاري آناتولي گفتند: در بين ربايندگان اتباع ليبي بودند و اين امر را برخي گروگانهاي آزاد شده تاييد كردهاند.
سلال ماه گذشته فاش كرد كه در حمله به اين تاسيسات 37 گروگان خارجي به همراه يك الجزايري كشته و پنج گروگان خارجي ناپديد شدند. 19 فرد مسلح نيز كشته و سه نفر ديگر بازداشت شدند.