عقب نشینی اوباما از لشکرکشی به سوریه

شنبه 14 ارديبهشت 1392
07:33
عقب نشینی اوباما از لشکرکشی به سوریه رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد حتی در صورت اثبات استفاده سوریه از سلاح شیمیایی قصد ارسال نظامیان آمریکایی به این کشور را ندارد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم "باراک اوباما" تأکید کرد که هیچ سناریویی را برای اعزام نیرو به سوریه ندارد.
اوباما با این حال اظهار داشت که هیچ گزینه را بعید نمی داند زیرا این مسأله به شرایط بستگی دارد.
هفته گذشته رسانه‌ها از حضور علنی 200 نظامی آمریکایی در اردن خبر داده و تأکید کردند که آنها برای آموزش عناصر مسلح و کمک به ارتش اردن جهت زیر نظر گرفتن تحرکات ارتش سوریه به این کشور آمده اند.
"سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه نیز پیش از این هشدار داده است که آمریکا نمی تواند استفاده سلاح شیمیایی در سوریه را بهانه کند و به فکر سناریوی جنگ نظامی در این کشور بیفتد.
وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرده که کشورش اجازه نمی دهد سناریوی عراق به بهانه سلاح های شیمیایی در سوریه تکرار شود.
پس از استفاده عناصر و گروه‌های مسلح در سوریه از سلاح شیمیایی در حمله به یکی از مناطق مسکونی، کشورهای غربی حامی مخالفان مسلح با کارشکنی در مسیر اعزام تیم بازرسان سازمان ملل به منطقه‌ای که در آن حمله شیمیایی صورت گرفته، دولت سوریه را به دست داشتن در این حمله متهم کردند. اقدامی که به عقیده ناظران به هدف تسهیل لشکرکشی به سوریه و تکرار سناریوی عراق صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و کویت درباره حل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه


️ سفر همزمان زلنسکی و فیدان به دمشق برای برگزاری نشست سه‌جانبه با جولانی


حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی در موج ۹۷


حمله سایبری حنظله به ۲۶ شرکت اسرائیلی به یاد کودکان میناب


پاپ: جهان نباید در برابر خشونت بی‌تفاوت بماند


دستاوردهای مرحله اول موج ۹۶ عملیات علیه دشمن


️ فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز مورد اصابت هوایی دشمن قرار گرفت


️ قدردانی عراق از ایران برای تسهیل عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز


افغانستان ورود بدون ویزای کامیون های ایرانی در شرایط جنگی را مجاز کرد


مهاجرانی: تداوم حملات به مراکز علمی نشان‌دهنده دشمنی با پیشرفت ایران است