به گزارش روز شنبه پايگاه خبري شبكه العالم، "ريچارد فولك" با اشاره به اين كه حدود هفت سال از محاصره زميني، دريايي و هوايي باريكه غزه از سوي رژیم صهیونیستی مي گذرد، پايان محاصره اين منطقه را خواستار شد و افزود: درصورت ادامه محاصره غزه، سكونت در اين منطقه تا سه سال ديگر امكان پذير نخواهد بود.
این كارشناس سازمان ملل در بيانيه اي اعلام كرد: يك ميليون و 750 هزار فلسطيني ساكن منطقه باريكه غزه در نتيجه پيامدهاي اقتصادي و اجتماعي محاصره ، در وضعيت دردناكي به سر مي برند.
وي افزود: محاصره چندين ساله باريكه غزه، باعث توقف رشد اقتصادي دراين منطقه شده و موجب شده است كه ساكنان آن در فقر به سر ببرند و كاملا نيازمند كمك هاي خارجي باشند.
فولك ادامه داد: ماهیگیران فلسطيني در غزه نمي توانند از شش مايلي ساحل براي صید فراتر روند و كشاورزان نيز به علت ديوارهايي كه "اسرائيل" ايجاد كرده است ، نمي توانند به اراضي كشاورزي خود دسترسي داشته باشند و از سوي ديگر تاجران هم در زمينه صادر كردن كالاها با محدوديت هايي روبرو هستند.
وي افزود: دانشجويان نيز از آموزش در كرانه باختري محروم هستند و بيماران در بيمارستان ها هم از كمك هاي فوري پزشكي و خدمات درماني بي بهره اند.
فولك همچنين گفت: 90 درصد از آب هاي زير زميني در باريكه غزه تصفيه نشده و قابل استفاده براي انسان نيست، و فلسطيني ها در باريكه غزه همچنين با مشكل كمبود سوخت و برق روبرو هستند.
در سال گذشته نيز سازمان ملل پيش بيني كرد كه در سايه شرايط موجود در باريكه غزه ، اين منطقه تا سال 2020 براي سكونت مناسب نخواهد بود.