احتمال تعلیق قانون اساسی و انحلال مجلس مصر

سه شنبه 11 تير 1392
22:24
احتمال تعلیق قانون اساسی و انحلال مجلس مصر منابع نظامی مصر اعلام کردند: پیش نویس نقشه راه ارتش مصر، اجرای قانون را به حال تعلیق درمی آورد و مجلس شورای مصر را منحل می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، منابع نظامی مصری اعلام کردند که اجرای نقشه راه منوط به موافقت جبهه نجات مصر و دیگر گروه های مخالف، بعد از پایان مهلت داده شده به گروه های سیاسی برای حل بحران مصر است.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که جنبش تمرد، با انتخاب محمد البرادعی برای مذاکره با ارتش مصر مخالف است.

همچنین کمیته مرکزی جنبش تمرد اعلام کرده است که محمود بدر، حسن شاهین و محمد عبدالعزیز به نمایندگی از این جنبش در گفتگو به منظور انتقال قدرت در مصر مشارکت می کنند.

دراین حال، تلویزیون مصر از استعفای وزیر ورزش مصر از سمت خود خبر داد.

اما درزمینه تحولات میدانی مصر ، خبرنگار العالم گزارش داد که درگیری و تیراندازی میان طرفداران گروه اخوان المسلمین و مخالفان این گروه در شهر بنها در شمال قاهره جریان دارد.

براساس این گزارش، عناصر مسلح به سوی راه پیمایانی که درحمایت از محمد مرسی رئیس جمهوری مصر در شهر بنها راه پیمایی می کردند، تیراندازی کردند.

خبرنگار العالم همچنین گزارش داد که درگیری میان طرفداران و مخالفان محمد مرسی در شهر الجیزه نیز ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار العالم، در تظاهرات طرفداران مرسی در استان الجیزه، سه نفر کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است


نگاهی به زندگی رسانه‌ای شهید حسام زیدان/ از پوشش جنگ و محاصره تا شهادت در عملیات هوایی صهیونیست‌ها


پزشکیان روز ملی جمهوری آذربایجان را به علی‌اف تبریک گفت


علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند


رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس