بازداشت یکی از فعالان زن در عربستان

شنبه 20 مهر 1392
11:05
بازداشت یکی از فعالان زن در عربستان در حالیکه بحث و جدلها در عربستان درباره فراخوان زنان این کشور برای رانندگی در خیابانها شدت گرفته، یکی از بارزترین چهرهای هماهنگ کننده این فراخوان بازداشت شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ایمان النجفان" از شاخص ترین چهره های هماهنگ کننده فراخوان روز 26 اکتبر برای رانندگی زنان عربستان، درحالیکه دوستش را هنگام رانندگی در خیابانهای ریاض همراهی می کرد، بازداشت شد.

النجفان روز جمعه در گفتگو با سی ان ان تأکید کرده بود که بیشتر وقت خود را برای گرفتن عکس از زنان هنگام رانندگی و انتشار ویدیوهای آنان از طریق اینترنت و صفحه شخصی خود در تویتر سپری می کند.

وی خاطرنشان کرد در روز بازداشت پس از انتشار یکی از این ویدئوها به طور مستمر درحال انتشار مطلب و اظهار نظر درباره آن در تویتر بودم، به همین دلیل برخی تصمیم گرفتند که من را متوقف کنند بنابراین با پلیس تماس گرفتند.
آخرین مطلبی که النجفان قبل از بازداشت در صفحه شخصی خود نوشت و از اقدام پلیس در متوقف کردن خودرو خبر داد با  موجی از واکنش کاربران توئیتر در حمایت از وی روبرو شد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: قوه قضائیه؛ نگهبان حقوق مستضعفان و سپر بلای ملت ایران است


خشم فزاینده "اسرائیل" بعد از تفاهم جدید ایران و آمریکا


خزانه‌داری آمریکا معافیت صادرات نفت ایران از تحریم را صادر کرد


لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟


پایتخت پاکستان برای استقبال از پزشکیان مزین به پرچم ایران شد + عکس


وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش


گزارش خبرنگار شبكه العالم| مذاکرات ایران و آمریکا وارد فاز فنی شد؛ لبنان در متن تفاهمنامه + فیلم


گرو‌هان‌های قدس: حاج رمضان رکن اساسی در حمایت از فلسطین بود


ونس: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت


گزارش ویژه العالم از واکنش‌های بین المللی به تفاهمنامه ایران و آمریکا/"اسرائیل" بازنده بزرگ+فیلم