هلاکت دو تروریست سعودی در سوریه

شنبه 4 آبان 1392
21:01
هلاکت دو تروریست سعودی در سوریه خبرنگار شبکه العالم از هلاکت 36 فرد مسلح از جمله دو تبعه سعودی و انهدام 6 دستگاه خودروی مجهز به تیربار در حومه لاذقیه، سوریه خبر داد.

خبرنگار شبکه العالم روز شنبه گزارش داد، ده ها فرد مسلح در روستاهای الکنداسیه و السکریه در حومه لاذقیه در درگیری با نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند و سه انبار سلاح و موشک نیز در این عملیات منهدم شد.

خبرنگار العالم گفت: نیروهای ارتش سوریه توانسته اند 28 فرد مسلح از جمله سه کارشناس مواد منفجره را نیز در لاذقیه به هلاکت برسانند و دو خودروی حمل مهمات را منهدم کنند.

از سوی دیگر گروه مسلح موسوم به "لواء الغرباء" در القلمون به هلاکت 13 تن از عناصر خود در شهر "صدد" در حومه حمص اعتراف کرد.

در دیر الزور نیز خبرنگار العالم گزارش داد که نیروهای ارتش سوریه  توانسته اند یکی از مقرهای افراد مسلح موسوم به "احرار الشام" را هدف قرار دهند، و 8 تن از افراد مسلح از جمله دو فرمانده آنها را به هلاکت برسانند.
خبرنگار العالم تأکید کرد: نیروهای ارتش سوریه توانسته اند عملیات گروه های مسلح را در الناصریه و القنیطره خنثی کنند و بیش از 20  فرد مسلح را به هلاکت برسانند.

0% ...

آخرین اخبار

طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است