کناره گیری یکی از بارزترین سران "ارتش آزاد" در سوریه

يکشنبه 12 آبان 1392
22:40
کناره گیری یکی از بارزترین سران رئیس شورای نظامی گروه موسوم به "ارتش آزاد" در استان ادلب سوریه از سمت خود کناره گیری کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سرهنگ "عبدالجبار العکیدی" با انتشار ویدیویی در اینترنت دلیل کناره گیری خود را "توطئه" جامعه جهانی و از هم گسیختگی مخالفان سیاسی و نظامی و شکستها در میدان نبرد در سوریه عنوان کرد.
العکیدی که تا پیش از این یکی از بارزترین سران گروه موسوم به "ارتش آزاد" به شمار می آمد، اظهار داشت که غرور و تکبر برخی و پاسخ ندادن آنها به دعوتها برای یکپارچگی، باعث شکست در جبهه ها و از دست دادن مسیرهای امداد شد که آخرین آنها از دست دادن شهر "السفیره" در شرق حلب بود.
العکیدی خاطرنشان کرد که دلایل این کناره گیری، به سه موضوع خلاصه می شود؛ دست کشیدن جامعه بین الملل از مخالفان، از هم گسیختگی مخالفان، و نبرد "امرای جنگ" برای سلطه بر اراضی و مناطق.
العکیدی در ژوئیه گذشته نیز کناره گیری خود را از شورای عالی راهبردی نظامی در ستاد ارتش آزاد اعلام کرد. وی دلیل این اقدام را رفتار کودکانه برخی اعضای این شورا و متمرکز شدن آنان به مسائلی مانند پست و مقام و سفر عنوان کرد.
وی با این حال در آن زمان گفته بود که سمت فرماندهی شورای نظامی در استان ادلب را حفظ می کند.

0% ...

آخرین اخبار

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات به استمرار حضور در میادین شهرها


افکار عمومی آمریکا خواهان توقف جنگ هستند


شمار پهپاد‌های منهدم شده دشمن به ۱۲۷ رسید


پوتین: روسیه شریک قابل اعتماد و وفادار ایران است


قدردانی سردارقاآنی از رشادت‌های سربازان اسلام در برابر دشمن


دریادار تنگسیری: در همه جزایر ایرانی گور متجاوزان ⁩کودک‌کش را آماده کرده‌ایم


موج ۷۲ وعده صادق ۴؛ ضربات موشکی به یاد شهدای ۷۲ تن


شاگردان قلعه‌نویی عازم ترکیه شدند


اخطار ایران درباره حمله به شناورهای شخصی در خلیج فارس


لاوروف: پیامدهای تجاوز به خاک ایران سنگین و بلندمدت خواهد بود