موضع سوریه درباره موعد برگزاری کنفرانس ژنو2

چهارشنبه 6 آذر 1392
22:15
موضع سوریه درباره موعد برگزاری کنفرانس ژنو2 وزارت خارجه سوریه از تعیین روز 22 ژانویه 2014 به عنوان موعد برگزاری کنفرانس ژنو 2 از سوی بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری "سانا" به نقل از یک منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه اعلام کرد، مشارکت هیات رسمی دولت سوریه در این کنفرانس به منظور تاکید بر خواسته های ملت سوریه به ویژه برای در هم کوبیدن تروریسم است.
این منبع افزود: درباره سخنان وزرای خارجه فرانسه، انگلستان و برخی از کشورهای عربی درباره اینکه بشار اسد رییس جمهور سوریه در دوره انتقالی جایگاهی ندارد، باید گفت که دوره استعمار که در آن دولتها را نصب و عزل می کرد، گذشته و آنان باید از این توهم بیرون آیند.  
وی ادامه داد: اگر آنان همچنان به چنین توهماتی اصرار دارند احتیاجی نیست در ژنو 2 حضور یابند چون ملت سوریه به آنان اجازه غصب حقشان در زمینه تعیین سرنوشت و رهبری را نمی دهد چه اینکه قاعده برگزاری کنفرانس، نه تحقق خواسته های قاتلان این ملت، بلکه تحقق منافع ملت سوریه است.  
این منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه اظهار داشت: هیات سوری نه برای تحویل قدرت بلکه برای تحقق مصلحت ملت سوریه از طریق حل سیاسی بحران و ساخت آینده کشور راهی ژنو می شود، لذا مزدوران غرب و دست پروردگان سازمانهای جاسوسی کشورهایشان حق تفسیر نظرات دیگران را ندارند به ویژه که مردم از ماهیت این عده که خواستار مداخله نظامی آمریکا و ریختن خون مردم سوریه شدند، آگاهند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد