آماده باش پلیس لندن همزمان با سفر حاکم بحرین

جمعه 26 ارديبهشت 1393
16:56
آماده باش پلیس لندن همزمان با سفر حاکم بحرین همزمان با سفر حاکم بحرین به انگلستان، پلیس لندن برای مقابله با تظاهرات احتمالی فعالان حقوق بشر به حالت آماده باش درآمده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، پلیس پایتخت انگلیس برای مقابله با اعتراض و تظاهرات فعالان حقوق بشر در جریان سفر "حمد بن عیسی آل خلیفه" پادشاه بحرین، به حالت آماده باش درآمده است.

پلیس لندن اعلام کرده که برگزاری چنین تظاهراتی دور از انتظار نیست. پادشاه بحرین برای شرکت در نشست تقویت روابط لندن و منامه که با حضور الیزابت دوم ملکه انگلیس برگزار خواهد شد، به لندن سفر ‌می‌کند.

«ناصر بن حمد آل خلیفه» فرزند حاکم بحرین که از سوی دادگاه انگلیس به شکنجه و سرکوب تظاهر کنندگان متهم است نیز پدرش را در این سفرهمراهی می‌کند. محکومیت این شاهزاده پس از آن صورت گرفت که یک فعال بحرینی، شکایتی را علیه وی به دادگاه های انگلیسی ارائه کرد.

از سوی دیگر، به گزارش خبرگزاری فرانسه، قرار است تظاهرات اعتراض آمیزی هم روز یکشنبه در مراسم اسب دوانی "ویندسور" در غرب لندن که با حضور پادشاه بحرین انجام می‌پذیرد، برگزار شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران