دلیل سفر رئیس جمهور یمن به عربستان فاش شد

چهارشنبه 25 تير 1393
11:49
دلیل سفر رئیس جمهور یمن به عربستان فاش شد منابع آگاه یمنی فاش كردند كه دولت عربستان در تلاش است برای مقابله با حوثی‌ها، طرف‌های درگیر سیاسی در یمن را با یکدیگر آشتی دهد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این منابع یمنی آگاه تایید كردند كه عربستان با دخالت آشكار خود در امور داخلی یمن، برای برقراری آشتی بین طرف های درگیر سیاسی از زمان 2011 میلادی بویژه روسای جمهور سابق و كنونی و حزب اسلام الاصلاح با هدف مقابله با حوثی‌ها، با این طرفها تماس برقرار كرده است.
خبرگزاری فرانسه به نقل از این منابع، در این زمینه به طور خاص به علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق و عبدربه منصور هادی رئیس جمهور كنونی،  حزب الاصلاح و سرتیپ علی محسن الاحمر  و سران آل الاحمر و سران تجمع قبائل بانفوذ حاشد اشاره كرد.
به گفته این منابع، سفر هفته گذشته عبدربه منصور هادی به جده در همین راستا انجام شد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد