مک کین جعبه سیاه ارتباط آمریکا با داعش را گشود

پنج‌شنبه 10 مهر 1393
19:57
مک کین جعبه سیاه ارتباط آمریکا با داعش را گشود العالم- "جان مک کین" سناتور تندوری آمریکایی در گفت و گو با شبکه تلویزیونی "فاکس نیوز" آمریکا به داشتن ارتباط قوی با داعش و سایر سازمان های تروریستی در سوریه اعتراف کرد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه اینترنتی "میدل ایست اونلاین" به نقل از ناظران آمریکایی نوشت: صحیح نیست که مک کین در برنامه زنده تلویزیونی اینگونه سخن بگوید.

آنان افزودند: آنچه این سناتور آمریکایی که به ایده های افراطی معروف است، گفت، مانند اشتباه لفظی است به ویژه وقتی گفت با اعضای داعش دیدار کرده و آنان را به خوبی می شناسد.

مک کین، سناتور تندوری جمهوریخواهان در مجلس سنا، در پاسخ به سخن "راند پل" سناتور آمریکایی درباره ارتباطش با گروه های تروریست در سوریه خاطرنشان کرد، آیا پل به سوریه رفته و با داعش و افراد مسلح دیدار کرده است، خیر. این به گفته برخی نشان می دهد وی با آنان دیدار کرده است.

وی در ادامه مصاحبه درباره ارتباطش با گروه های تروریستی گفت: من آنان را می شناسم و بر خلاف پل با آنان همواره در تماسم.

پیش از این فاش شده بود که در جریان سفر ماه مه سال 2013 مک کین به سوریه و دیداراو با تروریست ها، "ابو بکر البغدادی" خلیفه داعش نیز در مذاکرات و جلسات مشترک با این سناتور آمریکایی و رقیب اوباما در انتخابات سال 2008ریاست جمهوری، حضور داشته است.

با وجود این که گفته می شود مک کین از مهمترین هواداران مداخله نظامی آمریکا در سوریه برای مقابله با داعش است، اما گفت و گوی تلویزیونی وی با واکنش هایی در جامعه آمریکا مواجه شده است.

تحلیلگران سیاسی تاکید می کنند که دولت آمریکا جدی ترین حامی داعش است و درحالی ادعای مبارزه با داعش را مطرح می کند که جدیدترین سلاح ها را دراختیار آنان قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

فضل‌الله: حاکمیت لبنان مطالبه مردم جنوب را ناکام گذاشت


کرملین: اوضاع خلیج‌فارس رو به وخامت است/ جهان نمی‌تواند نگران نباشد


ورود وزیر امور خارجه به دوحه


نمایشگاه بین‌المللی تهران ویترینی از توان تولید و صادرات ایران


نخست‌وزیری مالزی: هر تبعه "اسرائیلی" در این کشور شناسایی شود، بلافاصله اخراج خواهد شد


ثبت ملی تشییع پیکر رهبر شهید در فهرست میراث فرهنگی ناملموس


ارتش اقدام خباثت‌آمیز پارلمان انگلیس علیه سپاه را محکوم کرد


پولیتیکو: ترامپ نمی‌داند درگیری با ایران به کجا خواهد انجامید


ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد


توافق تهران و بغداد برای بهبود خدمات و ارتباطات در مسیر اربعین