صادق البصری روز جمعه در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبری العالم اظهار داشت: دعوت به برگزاری نماز جمعه به امامت آیت الله شیخ عیسی احمد قاسم در بحرین، نشانه قدردانی مردم از او و وفاداری به این شخصیت نمادین است که خود را وقف مردم و جامعه بحرین کرده است.
وی افزود: "چنانکه آیت الله سید عبدالله الغريفي گفت، آیت الله شیخ عیسی قاسم ، این شخصیت والای نمادین دارای ویژگی ها و صفات منحصربه فرد به ویژه در این روزهای حساس از انقلاب بحرین است.
البصری همچنین گفت: آیت الله شیخ عیسی قاسم حامی مهمی برای انقلاب بحرین و عامل محرکه آن است که همواره با حضور مستمر در خطبه های نماز جمعه و با توصیه ها و ارشادهای مداوم ، مردم را به شرکت در انقلاب دعوت می کند و از این رو ، می توان گفت که ایشان پشتوانه انقلاب مردم بحرین است و مانعی در برابر منحرف شدن این انقلاب به سمت خشونت و افراط گرایی بوده است.
البصري ادامه داد: این روحانی بارز با ایراد خطبه های نماز جمعه ومشارکت در مناسبت های مختلف شادی و عزاداری و ایراد سخنرانی برای مردم، بر هوشیاری سیاسی آنها افزوده و در سخنرانی های خود ضمن انتقاد از رژیم آل خلیفه، مفاسد این رژیم به ویژه قوه مجریه را افشا می کند و از این رو ، مردم بحرین باید در حد توان خود، فداکاری های آیت الله شیخ عیسی قاسم در مسیر خدمت به مردم و انقلاب را جبران کنند.
وی با اشاره به انتخابات پارلمانی اخیر در بحرین گفت: این انتخابات ثابت کرد که شرکت کنندگان درانتخابات فقط از طرفداران رژیم آل خلیفه بودند ، اما آرای معارضان بر حسب نتایج اعلام شده از 6 درصد تجاوز نکرد و دربرخی از حوزه های رای گیری نیز افرادی که از سوی مسئولان بحرینی، تابعیت بحرینی گرفته بودند، مشارکت کردند و میزان مشارکت آنان به 15 درصد می رسید.
البصری گفت: درخواستی که از سوی حکومت بحرین برای مذاکره مطرح می شود، هیچ پایه و اساس واقعی ندارد زیرا اگر درخواستی برای گفتگو هست، باید رسمی و جدی باشد و مخالفان هیچ مخالفتی با دعوت به گفتگو ندارند و برای گفتگو آماده هستند اما مشروط به اینکه ، این گفتگو جدی باشد، ولی گفتگویی که سمیره رجب خواهان است، هیچ نوع وجود خارجی ندارد.
وی در ادامه اظهار داشت: سمیره رجب گفته است که گفتگو در پارلمان خواهد بود، این درحالیست که ما در پارلمان نیستیم و اکثر نمایندگان این پارلمان نیز به مسائل سیاسی نمی پردازند زیرا اغلب آنها، کسانی هستند که در برنامه های انتخاباتی خود، وعده هایی برای خدمات در بخش مسکن و خدمات عمومی دادند لذا بحران در بحرین، از طریق پارلمانی که سیاستمداران درآن حضور ندارند، حل و فصل نخواهد شد.