هلاکت مغز متفکر جنایتِ بزرگِ اسپایکر + ویدیو

سه شنبه 5 اسفند 1393
18:21
نیروهای عراقی، مغز متفکر جنایتِ بزرگِ پایگاه هوایی اسپایکر را که به اعدام 1700 دانشجوی دانشکده هوایی منجر شد، به هلاکت رساندند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم در عراق، نیروهای عراق پس از دریافت اطلاعاتی دقیق، موفق شدند "ناصر امونه" مغز متفکر جنایت بزرگِ پایگاه هوایی اسپایکر را در صلاح الدین به هلاکت برسانند. تروریست های داعش، در این عملیات، 1700 تن از دانشجویان دانشکده هوایی را به سبب شیعه بودن اعدام کرده و پیکر آنان را به رود فرات انداختند.

بر پایه این گزارش، عملیات نظامی در منطقه البغدادی در استان الانبار در غرب عراق همچنان ادامه دارد. ساکنان این منطقه که در چنگ داعش گروگان هستند و از آن ها به عنوان سپر انسانی استفاده می شود، در شرایط بسیار بدی به سر می برند. نیروهای عراقی موفق شدند مجتمع مسکونی را در منطقه البغدادی آزاد کنند و شمار زیادی از خانواده های این مجتمع را به اماکن امن تر منتقل کنند. نیروهای عراقی همچنین موفق شدند 10 هزار سبد مواد غذایی به خانواده های تحت محاصره برسانند.

نیروهای عراقی همچنین موفق شدند حمله هفت انتحاری را که سعی داشتند خود را در یک ساختمانِ آزاد شده از چنگ داعش منفجر کنند، خنثی کنند. نیروهای واحد فنی نیز موفق شدند ده ها مین را که در جادۀ منتهی به منطقه القصر به الجبه کار گذاشته شده بود، خنثی کنند.

خبرنگار العالم همچنین به نقل از منابع نظامی و فرماندهان نیروهای داوطلب مردمی، از رسیدنِ تجهیزات و سلاح های پیشرفته و جدیدی به الانبار و مناطق درگیری با داعش خبر داد که نیروهای عراقی، نیروهای داوطلب مردمی و عشایر و پلیس، به شدت به آن ها نیاز داشتند.

وزارت دفاع عراق نیز اعلام کرد که سازمان اطلاعات نظامی با حمله به عناصر داعش در منطقه الکرمه دستکم 25 تروریست داعشی را به هلاکت رساند و پایگاه های آن ها را نابود و شماری از خودروهای نظامی آنان را منهدم کرد.

23-23:42
26

 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است