در پی انتقاد از تجاوز نظامی به بحرین؛

دبیرکل حزب وحدتگرای بحرین بازداشت شد

يکشنبه 9 فروردين 1394
12:01
دبیرکل حزب وحدتگرای بحرین بازداشت شد العالم ـ پژوهشگر مسائل خاورمیانه در سازمان دیده بان حقوق بشر تاکید کرد که بازداشت فاضل عباس دبیرکل جمعیت "وحدت گرا" در بحرین به علت مخالفت با تجاوزگری علیه یمن، نشان از نبود تسامح در این کشور دارد.

به  گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "نیکولاس مک‌گی‌هان" در مقاله ای که در پایگاه سازمان دیده بان حقوق بشر منتشر شد، نوشت: روز گذشته بحرینی ها متوجه شدند که دولتشان تحمل انتقاد ندارد. اقدام علیه دبیرکل جمعیت وحدت گرا بهترین مثال بر نبود تسامح در بحرین برای پذیرش آرا و انتقادهای مخالفان است.

وی افزود: در طول سال گذشته فعالان حقوق بشر و مخالفان سیاسی به سبب انتقاد از دولت، تحت بازداشت و تعقیب قرار گرفتند. دولت همچنین اختیارات صلاحیت های دیگری برای خود قائل شد تا بتواند ملیت و تابعیت شهروندان را لغو و حقوق مترتب بر آن را سلب کند.

این پژوهشگر تصریح کرد: مزایای در پیش گرفتن سیاست نظامی در بحرین هر چه باشد، ملت حق دارد تا انتقادهای مسالمت آمیز خود را نسبت به آن مطرح کند.

مسئولان بحرینی فاضل عباس دبیرکل جمعیت وحدت گرای بحرین را بعد از محکوم کردن تجاوز نظامی ارتش سعودی و همپیمانانش به یمن بازداشت کردند. خبرها همچنین حاکی از بازداشت محمد المطوع معاون اول دبیرکل جمعیت و صدور احضاریه برای محمد الدرازی معاون وی دارد.

جمعیت وحدت گرای بحرین حملات هوایی ارتش سعودی به همراه چند کشور عرب از جمله بحرین به یمن را محکوم کرد و آن را "تجاوزی آشکار" خواند که مغایر با قوانین بین المللی است.

 

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران