هشدار انصارالله درباره حمله زمینی به خاک یمن

سه شنبه 25 فروردين 1394
17:19
صعده، العالم ـ جنبش انصارالله یمن هشدار داد در صورتی که حمله زمینی به خاک این کشور عملی شود، 25 میلیون یمنی مسلح با آن مقابله می کنند.

علی القحوم یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: ملت یمن درمقابل تلاشهای برخی برای شکستن اراده یمنی ها و اعمال سلطه مجدد بیگانگان بر تصمیمات کشور ساکت نخواهند ماند.

وی با اشاره به تجاوزگری و حملات وحشیانه هوایی عربستان سعودی به یمن افزود: این تجاوزگری بی دلیل و نامشروع امروز مناطق مسکونی و شهروندان و زنان و کودکان را هدف قرار داده و هر روز صبح و شب دست به یک کشتار می زند.

این رهبر انصارالله تصریح کرد، این تجاوزگری برای شکستن اراده ملت یمن است آنها می خواهند مردم یمن در مقابل آنها سر تسلیم فرود آورند و بار دیگر تحت قیمومیت باشند.

القحوم با تاکید براینکه دشمنان برای کنترل سیاسی یمن دست و پا می زنند و نمی خواهند که ملت این کشور تصمیم گیرباشند ، افزود: از این رو عربستانی ها تلاش می کنند با حملات هوایی تمام مردم و نیز هر آنچه که متعلق به شهروندان یمنی است از قبیل جاده ها، مدارس و نهادهای دولتی را هدف قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: این تجاوزگری محکوم به شکست است و حتی تا این لحظه نیز به سبب صبر و استقامت ملت عظیم یمن که از سرخم کردن در مقابل این نظام ظالم امتناع ورزید، با شکست مواجه شد. 

رهبر انصارالله یمن درباره تحرکات نظامی زمینی عربستان و اینکه برخی کشورهای هم پیمان آن حملات هوایی را نوعی آماده سازی برای یک حمله زمینی عنوان می کنند، گفت: ملت یمن نمی خواهد که در خانه ها و کوچه ها و جاده ها کشته شود از این رو منتظر نمی ماند تا استعمارگران به کشورشان بیایند و حاکمیت کشور را نقض کنند؛ بلکه امروزه مردم یمن در سرتاسر کشور بپاخاسته و ابتکارامور را به دست خواهند گرفتند و با هرگونه تجاوزگری و دخالت از سوی این کشورهای ستمگر مقابله خواهند کرد.

القحوم هشدار داد که 25 میلیون فرد مسلح یمنی با این تجاوزگری ظالم و نامشروع مقابله خواهند کرد.
MKH-14-11:37i

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد