ترکیه اعزام نیرو به سوریه را تکذیب کرد

شنبه 12 ارديبهشت 1394
21:34
ترکیه اعزام نیرو به سوریه را تکذیب کرد وزیر امور خارجه ترکیه برخی اخبار مطرح شده درباره قصد آنکارا برای اعزام نیروی زمینی به سوریه با همراهی واشنگتنن را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مولود جاویش اوغلو" وزیر امور خارجه ترکیه، سخنان عده ای درباره عزم ترکیه به منظور اعزام نیرو به سوریه با همراهی نیروهای آمریکایی را تکذیب کرد.

جاویش اوغلو گفت: موضوع هیچ ارتباطی به اعزام نیرو به  طور مستقیم ندارد و فقط می توانیم مشاوره ارائه دهیم.

وی افزود: هیچ تصمیمی از طرف ترکیه با آمریکا درباره اعزام نیروی زمینی به سوریه اتخاذ نشده است.

جاویش مولود ادامه داد: ترکیه همچنان خواهان ایجاد مناطق امن در سوریه است و ایجاد سامانه هشدار دهنده در برابر حمله هوایی نظام سوریه را ضروری می داند.

وی درباره آموزش و تجهیز عناصر مسلح مخالف نظام سوریه گفت: سیصد نفر از مخالفان نظام سوریه در مرحله اول از 9 مه 2015 آموزش داده می شوند که مرحله دوم نیز همین تعداد خواهد بود. در نهایت تا پایان امسال این رقم به دو هزار نفر خواهد رسید. 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: آتش بس یعنی وقفه برای تقویت نیروها جهت جنایت مجدد


نامه اسلامی به گروسی؛ بی‌عملی آژانس، متجاوزان را جسورتر کرده است


بُهت رادیو ارتش اسرائیل از کلاهک جنگی موشک ایرانی


زیرساخت نفتی روسیه هدف حمله شدید پهپادی


دستگیری 42 عامل مرتبط با دشمن آمریکایی ـ صهیونی در خوزستان


سردار خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید


گاردین: جنگ علیه ایران جهان را به زغال سنگ وابسته کرده است


عارف: بمب‌های سنگرشکن حریف «دانش ایرانی» نمی‌شوند


تجاوز به ایران ۱۵ میلیارد دلار خسارت برای اسرائیل به بار آورد


نیویورک تایمز: جنگ، ایران را به یک قدرت بزرگ جهانی تبدیل می‌کند