خبرنگار شبکه العالم در گزارشی از حلب خاطرنشان کرد، بیمارستان های استان حلب در شمال سوریه با وجود محاصره این شهر و حمله افراد مسلح به درمانگاه ها، آمبولانس ها، کادر پزشکی و کمبود دارو ناشی از اقدام گروههای مسلح به سرقت کارخانه های داروسازی، همچنان به فعالیت خود ادامه داده و مجروحان و بیماران را پذیرش می کنند.
شهر حلب به علت تولید شمار قابل توجهی از اقلام دارویی و صادرات داروها به کشورهای همسایه مانند اردن، لبنان و حتی قبرس و یونان معروف بود.
محمد حزوری، مدیر بهداشت حلب، در مصاحبه با العالم گفت: بحران در استان حلب بر بخش بهداشتی تاثیر منفی گذاشته است. در بخش بهداشتی از 11 درمانگاه دولتی فعالیت 6 درمانگاه و از 103 درمانگاه خصوصی فعالیت 61 درمانگاه متوقف شده است. با این وجود، ما در اداره بهداشت حلب شبانه روز آماده فعالیت و خدمت رسانی به مردم هستیم.
در حملات گروه های مسلح به شهر حلب همه ساکنان این شهر از جمله زنان، کودکان و سالخوردگان هدف قرار می گیرند.
با توجه به محاصره اقتصادی سوریه، مسوولان درمانگاه ها به استفاده از تجربه های داخلی برای تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی روی آورده اند.
بسیج خدمت رسانی کادر پزشکی شهر حلب
"محمد ابوبکر بطیخ" مدیر درمانگاه رازی در حلب، در مصاحبه با العالم گفت: محاصره اقتصادی سوریه ادامه دارد و باعث توجه به صنایع داخلی برای تعمیر و جابجایی لوازم مصرفی شده است.
ایستادگی شهر حلب، گروه های مسلح را به چالش کشیده است و بسیج کادر پزشکی این شهر برای خدمات رسانی به مردم، حامل این پیام برای افراد مسلح است که هرچقدر هم به حملات خود ادامه دهند، نمی توانند ملت سوریه و حلب را به زانو در بیاورند.