کاخ سفید در تسخیر همجنس‌گرایان

شنبه 6 تير 1394
16:22
کاخ سفید در تسخیر همجنس‌گرایان دادگاه عالی آمریکا روز جمعه (5 خرداد) با حداقل آرا، به قانونی شدن "ازدواج" همجنس‌گرایان در تمامی ایالات این کشور حکم داد و اوباما این حکم را یک "پیروزی" برای کشورش دانست!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، 9 عضو دادگاه عالی آمریکا که بالاترین مرجع قضایی این کشور است، روز گذشته با 5 رأی موافق در برابر 4 رأی مخالف، این قانون جنجالی را تصویب کردند.

در این حکم از مقامات آمریکایی هم درخواست شده که آن را به رسمیت بشناسند.

باراک اوباما در صفحه شخصی خود در توییتر در واکنش به این حکم، آن را مرحله ای جدید از اجرای حقوق مدنی در آمریکا و گامی مهم برای کشورش در راه رسیدن به برابری دانست و در تعبیری وقیحانه نوشت: عشق پیروز است (!) حالا همجنس بازان هم مثل هر شخص دیگر می توانند ازدواج کنند!!

در همین حال شب گذشته، کاخ ریاست جمهوری آمریکا با نورپردازی لیزری به رنگ هایی که سمبل همجنس گرایان است، حمایت خود را از این حکم نشان داد.

توییت باراک اوباما در حمایت از همجنس بازان

 

0% ...

آخرین اخبار

هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد