شمار شهدای انتفاضه فلسطین به 126 نفر رسید

جمعه 27 آذر 1394
08:55
شمار شهدای انتفاضه فلسطین به 126 نفر رسید العالم - با شهادت یک نوجوان 15 ساله فلسطینی ، شمار شهدای انتفاضه فلسطین به 126 نفر رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک نوجوان 15 ساله فلسطینی ظهردیروز(پنجشنبه) به ضرب گلوله نظامیان صهیونیستی در نزدیکی تقاطع شهرک ایتسهار در جنوب نابلس به شهادت رسید.

رژیم صهیونیستی مدعی شده است که این جوان فلسطینی قصد حمله به سربازان ارتش این رژیم را داشت، اما شاهدان عینی اعلام کردند که وی هیچ سلاح سردی در اختیار نداشت و نظامیان صهیونیستی با بی رحمی وی را به شهادت رساندند.

نظامیان صهیونیست پس از زخمی کردن این جوان فلسطینی به آمبولانس ها اجازه نزدیک شدن به محل حادثه و انتقال وی به بیمارستان را ندادند و وی در اثر شدت خونریزی جان خود را از دست داد.

با شهادت این جوان فلسطینی شمار شهدای انتفاضه قدس از آغاز ماه اکتبر تاکنون به 126 نفر رسید که در میان آنها 26 کودک و نوجوان زیر 18 سال هم دیده می شود.

کرانه باختری، قدس و سایر مناطق اشغالی، از اواسط مهرماه امسال به عرصه درگیری میان شهروندان فلسطینی و اشغالگران صهیونیست تبدیل شده است. قیام جدید فلسطینی ها پس از آن آغاز شد که موارد تجاوز شهرک نشینان و مسئولان صهیونیست به مسجد الاقصی شدت گرفت و رژیم صهیونیستی، تقسیم زمانی و نوبت بندی مسجد الاقصی برای مسلمانان و یهودیان را در دستور کار قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد